Στιγμές ευτυχίας για τον Μπρούνο Τσιρίλο μετά τον χωρισμό του - Η τρυφερή ανάρτηση με την κόρη του στην Ιταλία

Ταξίδεψε μόνη της για να τον δει

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για τον Μπρούνο Τσιρίλο μετά τον χωρισμό του - Η τρυφερή ανάρτηση με την κόρη του στην Ιταλία

Σαν "βόμβα" έσκασε η είδηση χωρισμού της Έλενας Ασημακοπούλου με τον Μπρούνο Τσιρίλο. Οι δυο τους έχει αποκτήσει ένα καρπό από τον ερωτά τους ωστόσο αποφάσισαν συνειδητά να επιλέξουν χωριστούς δρόμους εδώ και αρκετά καιρό.

Συγκεκριμένα, η Έλενα Ασημακοπούλου η οποία είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media μιας και της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της, γνωστοποίησε πως η κόρη της θα ταξίδευε μόνη της.

Τελικά η Μαρία Ροζάρια η οποία είναι μόλις 12 ετών, ταξίδεψε έως την Ιταλία προκειμένου να περάσει λίγο χρόνο κι με τον αγαπημένο της πατέρα. Μάλιστα, ο Μπρούνο Τσιρίλο δεν δίστασε να κάνει επίσης κάποιες αναρτήσεις.

Ο Μπρούνο Τσιρίλο και ο η κόρη του διακοπές στην Ιταλία μετά τον χωρισμό του

Η ανάρτηση του Μπρούνο Τσιρίλο

Μπρούνο Τσιρίλο με την κόρη του

Αποκαλύψεις για το διαζύγιο Ασημακοπούλου - Τσιρίλο

Το απόγευμα της Κυριακής 26/6 η Έλενα Ασημακοπούλου μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για κάτι που όλοι είχαμε καταλάβει: για το διαζύγιό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας.

Για την ακρίβεια, η ηθοποιός με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αποκάλυψε πως δεν είναι εδώ και καιρό μαζί (δείτε εδώ τι είπε ακριβώς). Το πρωί της Δευτέρας 27/6, όπως καταλαβαίνετε, ο χωρισμός αυτός έπαιξε πρώτο θέμα στις πρωινές εκπομπές με την Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day να περνά σε περαιτέρω αποκαλύψεις.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως αυτή η είδηση δεν ήταν κάτι που τους ξάφνιασε καθώς πρόκειται για ένα γεγονός που τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της το γνώριζαν αλλά προτίμησαν να σεβαστούν την επιθυμία της να το ανακοινώσει η ίδια όταν θα έκρινε ότι είναι το καλύτερο.

Μάλιστα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνέχισε λέγοντας πως το διαζύγιο του ζευγαριού έχει ήδη βγει ενώ την επιμέλεια της κόρης τους η Έλενα Ασημακοπούλου μιας και ο Μπρούνο Τσιρίλο έχει επιστρέψει μόνιμα στην Ιταλία.

Όσο για τον λόγο που η Έλενα Ασημακοπούλου επέλεξε αυτή τη στιγμή για να ανακοινώσει το διαζύγιό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξήγησε πως αυτό έγινε τώρα που η κόρη της έχει τελειώσει τη σχολική χρονιά και δε θα χρειαστεί να απαντά σε αδιάκριτες ερωτήσεις που ενδεχομένως να τη φέρουν σε δύσκολη θέση.