«Είχα τρελαθεί, είχα φρικάρει και...» - Ο Θέμης Γεωργαντάς μιλά πρώτη φορά για όσα συνέβησαν στα Mad VMA

«Έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Είχα τρελαθεί, είχα φρικάρει και...» - Ο Θέμης Γεωργαντάς μιλά πρώτη φορά για όσα συνέβησαν στα Mad VMA

Καλεσμένος στο πλατό και την εκπομπή της φίλης του Ναταλίας Γερμανού, ήταν το μεσημέρι του Σαββάτου 2/7 ο Θέμης Γεωργαντάς. Ο αγαπητός παρουσιαστής, βρέθηκε στο Καλύτερα δεν γίνεται μία μέρα μετά την προβολή των Mad VMA, τα οποία έκαναν τρομερά νούμερα τηλεθέασης παρά τον καυγά, διηγήθηκε όσα έγιναν την επεισοδιακή βραδιά ανάμεσα στον Snik και τον Light.

Η αποκάλυψη του Γεωργαντά για τα Mad VMA

«Με το που έγινε αυτό – έγινε δύο φορές – κάναμε μία διακοπή 15 λεπτών και ήρθαν τα πάνω κάτω στη σκαλέτα. Είχα τρελαθεί, είχα φρικάρει και όταν τελείωσε είπαμε “προχωράμε κανονικά”. Μετά ξαναέγινε, εκεί είπα “δεν είναι καλά τα πράγματα”. Ήταν ό,τι πιο δύσκολο έχω διαχειριστεί σε ό,τι αφορά το επαγγελματικό κομμάτι».

Ενημερώθηκα από τον floor ότι τα acts των καλλιτεχνών αφαιρούνται. Και μετά από λίγο μαθαίνω ότι αυτά τα live επανέρχονται κανονικά».

«Η πρώτη αντίδραση ήταν να φύγουν από τη βραδιά, αρνήθηκαν να αποχωρήσουν, μπήκαν στα καμαρίνια και είπαν να κάνουν τα act τους. Για μένα η απόφαση ήταν σωστή να τραγουδήσουν, δεν υπήρχε λόγος να μεγαλώσει και άλλο η διαφωνία οπότε βγήκαν και τραγούδησαν. Τραγούδησαν και αποχώρησαν.

Έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ για μία τόσο μεγάλη γιορτή της μουσικής να τη θυμόμαστε γι΄αυτό, το καταδικάζω. Αυτό που έκαναν ήταν τεράστια έλλειψη σεβασμού προς τα παιδιά που ήρθαν να τους δουν».

Ξεκινά έρευνα για την συμπλοκή στα Mad Vma 2022! Τι αναμένουν οι δικαστικοί λειτουργοί

Ο κακός χαμός επικράτησε πριν μερικές μέρες κατά την διοργάνωση των βραβείων MAD καθώς σημειώθηκε πολύ άγριος καυγάς μεταξύ του Light και του Snik, κάτι που φυσικά ξεσήκωσε χιλιάδες αντιδράσεις, ειδικότερα από τους παρευρισκόμενους καλλιτέχνες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα REAL, οι λειτουργοί της Δικαιοσύνης εξέτασαν άμεσα το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν έρευνα για την συμπλοκή. Για την ώρα, εκτιμούν ότι δεν υπάρχει περιθώριο εισαγγελικής παρέμβασης, εκτός αν κατατεθεί κάποια μήνυση για το περιστατικό.

Οι δικαστικοί λειτουργοί αναμένουν να δουν αν το επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξει κάποια μήνυση από πλευρά των διοργανωτών της εκδήλωσης ή από όλους παρευρισκόμενους.

undefined