«Αυτός που κάτι μου στέρησε, μπορεί να με έσωσε...» - Ο Αργύρης Πανταζάρας αποκαλύπτει για την κλεμμένη του μηχανή

«Όταν λοιπόν βγήκα έξω και είδα ότι λείπει...»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Αυτός που κάτι μου στέρησε, μπορεί να με έσωσε...» - Ο Αργύρης Πανταζάρας αποκαλύπτει για την κλεμμένη του μηχανή

Ο Αργύρης Πανταζάρας, βρέθηκε την Κυριακή 3/7 καλεσμένος στο πλατό της Ναταλίας Γερμανού, και εκτός από την αποκάλυψη για μία σκηνή με τον περίφημο Καραπάνο στο Σασμό, μίλησε και για την απώλεια της μηχανής του, γεγονός που είχε γίνει γνωστό πριν λίγο καιρό.

Ο ηθοποιός είπε πως όταν αντιλήφθηκε ότι του έκλεψαν τη μηχανή απλά συνέχισε την πορεία του καθώς θεώρησε πως αυτό έγινε γιατί κάποιος του στέρησε κάτι προκειμένου εν αγνοία του να τον σώσει από κάτι άλλο.

Όσα ανέφερε ο Πανταζάρας για το συμβάν

«Ευαισθητοποιήθηκε όλη η αστυνομία και έψαχνε τη μηχανή για τον Γεράσιμο Χριστογιάννη. Αυτή είναι όντως η προσωπική μου μηχανή που την έβαλα και στη σειρά όπως μου αρέσει να κάνω σε κάθε ρόλο βάζοντας στοιχεία από τη ζωή μου. Όταν λοιπόν βγήκα έξω και είδα ότι η μηχανή λείπει, συνέχισε τη πορεία μου. Είπα, “δε με νοιάζει”.

Αυτός που κάτι μου στέρησε, στην πραγματικότητα μπορεί να με έσωσε από κάτι. Το πήρα το μήνυμα έτσι και λέω, “καλή τύχη και καλό δρόμο”. Αυτό που μου πήρες μπορεί να είναι αυτό που με έσωσε. Οπότε καλή τύχη».

Έχω ματώσει για να γίνω ηθοποιός και να παραμείνω καλλιτέχνης"

Ο ηθοποιός μίλησε στο The 2night show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την προσωπική του ζωή του κόπους του μέχρι να καταφέρει να γίνει ηθοποιός αλλά και τι έχει αναθεωρήσει.

Ο ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά για τη δουλειά του: «Αισθάνομαι ότι για κάθε βήμα που κερδίζεται έχω ματώσει. Έχω ματώσει για να γίνω ηθοποιός και να παραμείνω καλλιτέχνης. Όσο πιο ευαίσθητος είσαι σε αυτή τη δουλειά τόσο πλουτίζεις τον κόσμο με τις ερμηνείες σου. Έχω άγχος για τη σκηνή που έχω κάθε φορά.»!

Και τόνισε: «Είμαι αρκετά κοινωνικός άνθρωπος. Έχω ανάγκη τους γύρω μου. Όταν θα πάψουν οι φίλοι μου να μου λένε την αλήθεια τότε θα πάψουν να είναι φίλοι μου. Είμαστε γεννημένοι πλεονέκτες. Ίσως αυτή η χρονιά με το καμπανάκι που χτύπησε σε όλο τον πλανήτη με έκανε να ζω τη στιγμή. Δείτε που τσακώσαμε τον ηθοποιό με γνωστή παρουσία δίπλα του.

Όταν πήγαμε στις Κάννες, έλειπαν όλοι, εμείς ήμασταν οι “αστέρες”. Πήγαμε όλο σαν παρέα και ήμασταν περήφανοι. Το ζήσαμε.»!

αργύρης πανταζάρας

Και μίλησε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή: «Είμαι σε μια περίοδο αναθεώρησης στα προσωπικά μου. Βλέπεις κάποια πράγματα στον εαυτό σου που μπορεί να μην σου αρέσουν. Έχουμε το δικαίωμα να μη μας αρέσει ο εαυτός μας σε κάθε περίοδο της ζωής μας. Το 2020 πέταξα από πάνω μου την πηγαία θλίψη” Θα ήθελα να πάω στην Αφρική να προσφέρω. Έχουμε πάρει τόση αγάπη και έχω τη ανάγκη να προσφέρω με πράξεις.»!