Επεισοδιακή επιστροφή για τη Μαγγίρα στο ''Ποιος είναι πρωινιάτικα'' - Ο εκνευρισμός με τους συνεργάτες της

«Έχετε τρελαθεί...;»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Επεισοδιακή επιστροφή για τη Μαγγίρα στο ''Ποιος είναι πρωινιάτικα'' - Ο εκνευρισμός με τους συνεργάτες της

Η Μπέττυ Μαγγίρα μετά από ανακοίνωση του Δημήτρη Μακαλιά απουσιάζει δέκα ημέρες σχεδόν από την εκπομπή ''Ποιός είναι πρωινιάτικα'', που παρουσιάζει. Ο κορωνοϊός της χτύπησε στην πόρτα και έτσι συμμετείχε στο πάνελ μέσω skype από το σπίτι της.

Ολοκληρώνοντας λοιπόν την καραντίνα της, την Τρίτη 5/7 επέστρεψε στο πλατό και φυσικά δε μπόρεσε να μην κάνει μια εντυπωσιακή έναρξη μιας και το συνηθίζει άλλωστε. Έτσι λοιπόν, υποδυόμενη την Κλεοπάτρα με τη βοήθεια των συνεργατών της ολοκλήρωσε το χορευτικό της και στη συνέχεια έκανε ένα όλο χιούμορ παράπονο στον αέρα.

H επιστροφή της Μπέττυ Μαγγίρα στο ''Ποιος είναι πρωινιάτικα''

«Καλημέρα. Πόσο πολύ μου λείψατε. Πόσο δύσκολο είναι το skype από το σπίτι. Καλώς σας βρήκα. Χαίρομαι πάρα πολύ που επέστρεψα».

Η αλλαγή που έκανε ο σταθμός όσο καιρό απουσίαζε η παρουσιάστρια

Όπως έγινε γνωστό, η αγαπημένη παρουσιάστρια του «Ποιος είναι πρωινιάτικα», Μπέτυ Μαγγίρα, βρέθηκε θετική στον covid -19 και επομένως απείχε και από τις επαγγελματικές της δραστηριότητες μέχρι να αναρρώσει πλήρως. Έτσι, σίγουρα μέχρι το τέλος της εβδομάδας δε βρέθηκε στούντιο του OPEN. Για αυτό ο τηλεοπτικός σταθμός έκρινε απαραίτητο να φέρει προσωρινά στη θέση της έναν αγαπημένο παρουσιαστή για την εκπομπή, που επίσης είναι σε άλλο project του καναλιού.

Η παρουσιάστρια πρόσφατα μέσω της εκπομπής της είχε κάνει και κάποιες εξομολογήσεις σχετικά με το πως αντιμετωπίζει τα γηρατιά, με αφορμή τα όσα είπε ο καλεσμένος της Αλέξανδρος Αντωνόπουλος επί του θέματος. Η Μαγγίρα ήταν αφοπλιστικά ειλικρινής, όπως την έχουμε συνηθίσει και για την αυθεντικότητά της την προτιμούν και οι τηλεθεατές. Πάντως για λίγες μέρες θα τη στερηθούμε από τους δέκτες μας.

Η απόφαση λοιπόν του Open ήταν να την αντικαταστήσει ο Θέμης Γεωργαντάς που παρουσιάζει το After Dark στο ίδιο κανάλι.

Ο Θέμης Γεωργαντάς θα αντικαταστήσει προσωρινά την Μπέττυ Μαγγίρα