Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Επιστρέφει στον ΑΝΤ1 μετά από χρόνια ο Γιώργος Λεβέντης - Η ανακοίνωση του σταθμού

Ποια θέση αναλαμβάνει;

Επιστρέφει στον ΑΝΤ1 μετά από χρόνια ο Γιώργος Λεβέντης - Η ανακοίνωση του σταθμού
News 05.07.2022 18:14
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ο Όμιλος ANTENNA ανακοινώνει, με ιδιαίτερη ικανοποίηση, ότι ο Γιώργος Λεβέντης αναλαμβάνει Διευθύνων Σύμβουλος για τις εταιρίες ΑΝΤ1, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV και ANTENNA STUDIOS.

Στον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λεβέντης

Ο Γιώργος Λεβέντης θα δώσει δυναμική πνοή στους στρατηγικούς στόχους του Ομίλου, συνδυάζοντας τον επιχειρηματικό σχεδιασμό με την αποτελεσματική υλοποίηση.

Με πολύχρονη εμπειρία, επιτυχημένη πορεία και βαθιά γνώση του διεθ νούς και εγχώριου μιντιακού τοπίου, ο Γιώργος Λεβέντης θα συμβάλλει καθοριστικά, με διορατικότητα και έμπνευση, στο όραμα του Ομίλου.

Από την άλλη, όσον αφορά το MEGA, πρόκειται να δώσουν πολλά λεφτά για να "κλείσουν" μια συγκεκριμένη παρουσιάστρια!

Γιώργος Λεβέντης στον ΑΝΤ1

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Λεβέντη

Η λίστα των star που έχουν συνεργαστεί με τον Γιώργο Λεβέντη είναι τεράστια! Carlos Santana, DIDO, Whitney Houston, Eurythmics, Puff Daddy, Alicia Keys, Ricky Martin, Beyonce, Shakira, Bob Dylan, Bruce Springsteen, Pink, Justin Timberlake, Anastacia, Eros Ramazzotti, Evanescence, George Michael, Jennifer Lopez, Rod Stewart, Oasis, Leona Lewis και πολλοί άλλοι έχουν δουλέψει μαζί του και οφείλουν μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας του στη σκληρή δουλειά και στις πρωτότυπες ιδέες του.

Έχει γεννηθεί στην Αφρική και έχει μεγαλώσει στην Αυστραλία! Η πρώτη του απασχόληση ήταν η οικογενειακή επιχείρηση κοσμημάτων αλλά η μουσική τον κέρδισε πολύ γρήγορα! Στην αρχή ως DJ και στη συνέχεια ως Media Manager κατάφερε να κάνει τη μουσική βασικό άξονα της επαγγελματικής του πορείας. Η καριέρα του είχε πολλούς σταθμούς από την Αυστραλία στο Λονδίνο, μετά στην Αθήνα, στη συνέχεια Νέα Υόρκη και πάλι στην Ελλάδα.

Το όνομα του είναι από τα πιο περιζήτητα στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία. Από το 2002 ήρθε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη δισκογραφική Heaven για να την δημιουργήσει και να την κάνει πολύ σύντομα μια από τις πιο ισχυρές στη χώρα. Από το Super Natural του Carlos Santana στο Μιχάλη Χατζηγιάννη και τη Δέσποινα Βανδή, Έχοντας στην πλάτη του τον τίτλο του Senior Vice President Global Marketing της Sony ο μέχρι πρότινος γενικός διευθυντής του ΑΝΤ1 ξέρει πολύ καλά να παίζει το παιχνίδι των media και των δημοσίων σχέσεων!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θλίψη στον ΑΝΤ1 - Πρόγραμμα έκανε 8,8% τηλεθέαση

Τα "έσπασαν" Σκορδά και ΑΝΤ1 - Τηλεοπτικό "διαζύγιο" μετά από σχεδόν 10 χρόνια

Share