Με λεοπάρ ολόσωμο και boho παρεό η Χριστοπούλου - ''Παίρνουν και δίνουν'' τα μπάνια στα Κουφονήσια

Δεν ήταν μόνη της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με λεοπάρ ολόσωμο και boho παρεό η Χριστοπούλου - ''Παίρνουν και δίνουν'' τα μπάνια στα Κουφονήσια

Η Έλενα Χριστοπούλου μπορεί να είχε έναν δύσκολο χειμώνα, όμως από ότι φαίνεται την περίοδο αυτή χαλαρώνει και απολαμβάνει τα μπάνια της στο πολύ αγαπημένο της νησί, τα Κουφονήσια. Η γνωστή booker δεν ξεχωρίζει τα κορίτσια της, αφού συχνά τη βλέπουμε να κάνει αποδράσεις με μοντέλα, που συνεργάζεται.

Μετά τα μπάνια στο ίδιο μέρος με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αυτή τη φορά εντοπίστηκε πολύ χαλαρή με λεοπάρ μαγιό και πολύχρωμο παρεό παρέα με την αγαπημένη της Βασιλική Ρούσσου. Να τονίσουμε εδώ πως δεν φάνηκαν οι αναλογίες της πρώτης κυρίας, αλλά από τις παρακάτω φωτογραφίες στην παραλία με τον σύντροφό της, επιβεβαιώνεται πως είναι εξαιρετικές.

Τα μπάνια της Έλενας Χριστοπούλου στα Κουφονήσια

Χριστοπούλου - Κουφονήσια

Ρούσσου

Οι διακοπές της booker με τον σύντροφό της στο ίδιο νησί

“Ο έρωτας γεννήθηκε για δύο”, λέει η λαϊκή ρήση και συμφωνούμε ότι ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση της Έλενας Χριστοπούλου και του συντρόφου της Αποστόλη Κότση, που όσο περνά ο καιρός ο δικός τους έρωτας δένει ολοένα και περισσότερο και γίνεται ακόμα πιο δυνατός...

Η γνωστή booker μοντέλων και παρουσιάστρια δείχνει ευτυχισμένη και λαμπερή στις καλοκαιρινές της διακοπές δίπλα στον αγαπημένο της, στις αποκλειστικές φωτογραφίες του YOU κατά τη διάρκεια των ενός summer break στα Κουφονήσια, ένα νησί που αγαπούν ιδιαίτερα και οι δύο.

Ο επιχειρηματίας γνωστής αλυσίδας αρτοποιίας μαζί της νιώθει σαν μικρό παιδί, το ίδιο φυσικά και εκείνη, που δεν διστάζει κατά καιρούς να εκφράζει τον θαυμασμό της για τον γοητευτικό άντρα που με τη σειρά του καμαρώνει στο πλευρό της.

Οι δυο τους συμβιώνουν σχεδόν από την πρώτη στιγμή που γνωρίστηκαν πριν από 2 χρόνια αλλά για γάμο ούτε κουβέντα, καθώς η Έλενα έχει παραδεχτεί ότι: «Δεν θα προχωρούσα σε έναν δεύτερο γάμο. Έκανα έναν, φτάνει. Ο σύντροφός μου, μου το ξέκοψε. Αν θες να παντρευτείς, μου λέει, πήγαινε αλλού» .

Στην παραλία Άμμος του νησιού οι δυο τους, μακριά από τις επαγγελματικές έννοιες και την καθημερινότητα, έμοιαζαν σαν δυο μικρά παιδιά, παίζοντας με τα κύματα και αράζοντας κάτω από τον καυτό ήλιο, αφήνοντας πίσω τους έννοιες και προβλήματα...

Χριστοπούλου και σύντροφος