Η πρώτη εμφάνιση του Κωστόπουλου μετά τις καταγγελίες - Σε παράσταση συναδέλφων του από το Σασμό

Η υπόθεση ωστόσο έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Η πρώτη εμφάνιση του Κωστόπουλου μετά τις καταγγελίες - Σε παράσταση συναδέλφων του από το Σασμό

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που ο Κώστας Κωστόπουλος παραιτήθηκε από σκηνοθέτης της σειράς, Σασμός, όταν δέχτηκε καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση πριν από λίγους μήνες, με πρώτη εκείνη της Έλενας Αθανασοπούλου. Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε λοιπόν, και ο φωτογραφικός φακός τον πέτυχε το απόγευμα της Τρίτης 5/7 στο θέατρο.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Κώστα Κωστόπουλου

Ο πρώην σκηνοθέτης βρέθηκε στο θέατρο για να παρακολουθήσει την παράσταση “Φιλοκτήτης”, με πρωταγωνιστές, κάποιους από τους ηθοποιούς με τους οποίους συνεργαζόταν στην επιτυχημένη σειρά του Alpha. Μετά το τέλος της παράστασης μάλιστα βρέθηκε στα παρασκήνια για να τους δει από κοντά ενώ στη συνέχεια φωτογραφήθηκε και μαζί τους.

 Σε παράσταση συναδέλφων του από το Σασμό

Στον εισαγγελέα θα δώσει εξηγήσεις για την υπόθεση βιασμού

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real, ο σκηνοθέτης αναμένεται να κληθεί από τους εισαγγελείς, ώστε να δώσει τις δικές του εξηγήσεις σχετικά με την μήνυση που έχει κατατεθεί εις βάρος του από την ηθοποιό. Η Έλενα Αθανασοπούλου υποστηρίζει σε μήνυσή της ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον σκηνοθέτη το 2010.

 Στον εισαγγελέα ο Κώστας Κωστόπουλος

Από την πλευρά του, ο Κώστας Κωστόπουλος κατέθεσε και ο ίδιος μήνυση κατά της ηθοποιού, μόλις την περασμένη Παρασκευή. Η Έλενα Αθανασοπούλου όμως υποστηρίζει ότι υπάρχουν κι άλλα θύματα του σκηνοθέτη. Οι δηλώσεις της έρχονται λίγες ημέρες μετά την καταγγελία ηθοποιού Άννας Τσουκαλά, που κατηγορεί μέσω διαδικτύου τον σκηνοθέτης για σεξουαλική παρενόχληση. Παράλληλα, άλλη γυναίκα, που είχε συνεργαστεί με τον ίδιο ως βοηθός σκηνοθέτη, δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι την είχε χτυπήσει με σημειωματάριο στο κεφάλι.

«Είναι αρκετές αυτές οι κυρίες. Εχουν υποστεί όλες τις μορφές βίας. Δεν μπορώ να σας πω παραπάνω στοιχεία, γιατί γίνεται έρευνα για τα θύματα. Είμαστε εδώ με τον δικηγόρο μου και οφείλουμε να προστατέψουμε όλα τα θύματα, θεωρώ ότι θα βρεθούν κι άλλα. Με όλες αυτές τις κοπέλες έχω μια άριστη επικοινωνία, έχουμε γίνει πλέον φίλες. Μετά τη δημοσιοποίηση της μήνυσης, με έψαξαν και με βρήκαν, ενώ κάποιες άλλες τις βρήκα εγώ. Πλέον έχουμε καθημερινή επικοινωνία, παλεύουμε μαζί σε αυτόν τον αγώνα, περιμένουμε απονομή δικαιοσύνης», σημειώνει στις δηλώσεις της η Έλενα Αθανασοπούλου.