«Παιδιά κωλοτούμπα ουσιαστικά έκανα όταν...» - Ο Τριαντάφυλλος μιλά ανοιχτά χωρίς περιστροφές για το Survivor

Όσα δήλωσε ο τραγουδιστής στην εκπομπή Super Κατερίνα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Παιδιά κωλοτούμπα ουσιαστικά έκανα όταν...» - Ο Τριαντάφυλλος μιλά ανοιχτά χωρίς περιστροφές για το Survivor

Μετά τον τελικό του Survivor 5, όπου και παρευρέθηκε, ο αγαπητός Τριαντάφυλλος, το μεσημέρι της Πέμπτης 7/7, βρέθηκε το πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα, προκειμένου να μιλήσει για όλους και για όλα, όπως κάνει πάντα χωρίς περιστροφές άλλωστε!

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων, σχολίασε τη νίκη του Στάθη Σχίζα, αλλά μίλησε και για τον Άρη Σοϊλέδη, όταν ρωτήθηκε για τη λεγόμενη κωλοτούμπα που έλεγε το κοινό ότι έκανε όταν από τον Στάθη άρχισε να στηρίζει ξανά τον Άρη.

Οι δηλώσεις του Τριαντάφυλλου για τον τελικό του Survivor

«Παιδιά κωλοτούμπα ουσιαστικά έκανα όταν στήριξα τον Στάθη. Ο Άρης είναι φίλος μου, απλά με εκνεύρισε εκείνη η δήλωση που είχε κάνει για εμένα, η οποία δεν ξέρω ακριβώς πως ειπώθηκε. Με τσίγκλισαν κι έκανα κι εγώ τα δικά μου», πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

«Έχει πάει σε Νταφοσχολή και τα έχει μελετήσει καλά»

Πριν λίγες μέρες είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή “Ανοιχτά” με την Αννίτα Πάνια και πιο συγκεκριμένα το βράδυ της Πέμπτης 23/6.Ο τραγουδιστής παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησε έξω από τα δόντια για όλους και για όλα, όπως άλλωστε συνηθίζει.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην δική του εμπειρία στο Survivor αλλά και στον Σπύρο Μαρτίκα (δείτε εδώ το ποσό με το οποίο αποχώρησε) λέγοντας πως του μοιάζει και ακολουθεί τα βήματά του. Μάλιστα ο γνωστός τραγουδιστής στάθηκε αρκετά στην «κόντρα» με τον Νίκο Μουτσινά.

«Σε ριάλιτι πήγαμε, μερικοί παίκτες δεν το κατάλαβαν, νομίζανε ότι πήγαμε σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Ρε, μάστορα αν θέλω να δω κάποιον να παίζει, δεν θα δω εσένα να παίζεις στο Survivor. Σε ριάλιτι πήγες και γι’ αυτό σε πετσόκοψε ο κόσμος και έφυγες», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Οι χαρακτήρες στο δικό μας Survivor ήταν Τσάμπιονς Λιγκ. Είχε γίνει καλή δουλειά, ωραίο κάστινγκ. Το “έλεγαν” και τα νούμερα. Δεν είναι όπως το φετινό. Ο Ντάφυ του φετινού Survivor είναι ο Μαρτίκας, ο οποίος έχει πάει σε Νταφοσχολή και τα έχει μελετήσει καλά».