Στιγμές αγωνίας για την Μαρία Κίτσου - Εξελίξεις με το πρόβλημα υγείας της

Στο πλευρό της ο Γκοτσόπουλος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στιγμές αγωνίας για την Μαρία Κίτσου - Εξελίξεις με το πρόβλημα υγείας της

Μπορεί απόψε 7/7 να παρακολουθήσουμε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες και η Μαρία Κίτσου να παίζει κανονικά την "Ελένη", ωστόσο, τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί και ο κάθε ηθοποιός έχει πάρει το δρόμο του. Η αγαπημένη Μαρία λοιπόν, μετά το τέλος της σειράς φαίνεται πως περνάει δύσκολες στιγμές, λόγω ενός προβλήματος με την υγεία της.

8 θεατρικές παραστάσεις στις οποίες πρωταγωνιστεί έχουν ακυρωθεί με αιτία την υγεία της. «Η θεατρική παράσταση ΗΛΕΚΤΡΑ του Ευριπίδη μετά από μία μικρή διακοπή λόγω της ασθένειας της Μαρίας Κίτσου ξεκινάει πάλι κανονικά την περιοδεία της από Κυριακή 10 Ιουλίου από τον Βόλο. Οι αναβληθείσες παραστάσεις έχουν ενταχθεί σε νέες ημερομηνίες. Πληροφορίες στο viva.gr. Ζητάμε συγνώμη από το κοινό για την αναστάτωση που δημιουργήθηκε».

Σήμερα 7/7 στην εκπομπή Mega Καλημέρα, μεταφέρθηκαν όλες οι πληροφορίες σχετικά με την ακύρωση των παραστάσεων και όχι μόνο.

Οι εξελίξεις με την υγεία της Μαρίας Κίτσου

«Είναι ένα θέμα με το τι συμβαίνει με τη Μαρία Κίτσου, γιατί θυμάστε ότι και τον χειμώνα είχαμε ξαναπεί από εδώ ότι είχαν ακυρωθεί και πάλι παραστάσεις στο «Παλλάς» με το «Τρίτο Στεφάνι». Και τώρα αναβάλλονται άλλες 8 παραστάσεις.

Το θέμα είναι ότι όταν ακυρώνονταν οι παραστάσεις, ο κάθε Πολιτιστικός Σύλλογος έλεγε και κάτι διαφορετικό στην ανακοίνωσή του, δηλαδή στην Πετρούπολη έλεγε για τεχνικό πρόβλημα, στην Πάτρα έλεγε ότι ακυρώνεται η μία και η άλλη θα γίνει κανονικά… Οπουδήποτε έγινε κάτι τέτοιο, κανένας δεν έλεγε τον λόγο που ακυρωνόταν η παράσταση.

Τελικά ακυρώνεται γιατί η Μαρία Κίτσου έχει ένα πρόβλημα υγείας και οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι αυτό το πρόβλημα θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί και τελικά επελέγη να μην αντιμετωπιστεί για να είναι η καλύτερα η υγεία της. Το θέμα είναι ότι και πάλι ακυρώθηκαν 8 παραστάσεις με ό,τι σημαίνει αυτό. Ας ελπίσουμε να είναι καλά η Μαρία Κίτσου. Δεν θυμάμαι άλλος πρωταγωνιστής να ακυρώνει τόσες πολλές παραστάσεις άλλη φορά για θέμα υγείας», είπε ο συνεργάτης της εκπομπής Κώστας Τσουρός, ενώ η Ελεονώρα Μελέτη δεν δίστασε να πετάξει το "καρφί" της κατά της ηθοποιού.

Αγνώριστη 12 χρόνια πριν

Η ηθοποιός μένει κάπως μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τόσο οι δημόσιες εμφανίσεις της όσο και οι συνεντεύξεις της είναι αρκετά περιορισμένες, με μια τελευταία μάλιστα να προκαλεί την σύγχυση της Ελεονώρας Μελέτη.

Μπορεί η Μαρία Κίτσου να μην διατηρεί έναν ιδιαίτερο ενεργό λογαριασμό στα social media, ωστόσο υπάρχουν πολλά fanpage τόσο της ίδιας όσο και των Άγριων Μελισσών. Μάλιστα, πριν καιρό, μια σελίδων θαυμαστών μοιράστηκε μια φωτογραφία της Μαρίας Κίτσου, από νεότερη ηλικία και συγκεκριμένα από πριν περίπου 12 χρόνια.

Εκείνη την εποχή έπαιζε στην ταινία «Ο τελευταίος γυρισμός» και όπως βλέπουμε είναι φανερά πιο αδύνατη και με μακριά μαύρα μαλλιά.

Αγνώριστη η Μαρία Κίτσου 12 χρόνια πριν