Με χρυσούς φοίνικες και τα αρχικά τους - Το πρωτότυπο προσκλητήριο γάμου της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση

Λίγες ώρες έμειναν για το μυστήριο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με χρυσούς φοίνικες και τα αρχικά τους - Το πρωτότυπο προσκλητήριο γάμου της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση

Πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη είναι η σημερινή μέρα για την Κόνι Μεταξά και τον Μάριο Καπότση καθώς είναι έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Συγκεκριμένα το ζευγάρι θα παντρευτεί το απόγευμα στις 17:30 στα Χάνια στην εκκλησία του Αγίου Ευφραίμ στα Φαλάσαρνα και στη συνέχεια θα ακολουθήσει το γαμήλιο πάρτι στο Λιοκάλυβο.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια και ο πολίστας το βράδυ της Παρασκευής 8/7 έκανε ένα μοναδικό pre wedding party έχοντας καλέσει αγαπημένα τους πρόσωπα και φυσικά τον Λευτέρη Πανταζή (δείτε εδώ βίντεο).

Το πρωί του Σαββάτου 9/7, η εκπομπή “Open Weekend” παρουσίασε το προσκλητήριο του γάμου της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση το οποίο είναι άκρως εντυπωσιακό και πρωτότυπο.

Το προσκλητήριο της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση

Η ειδική προετοιμασία του Πανταζή για τον γάμο της κόρης του

Λίγος καιρός έμεινε μόνο, μέχρι να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας η κόρη του Λευτέρη Πανταζή, Κόνι Μεταξά, η οποία θα παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της Μάριο Καπότση (δείτε εδώ την εξομολόγηση του Πανταζή για εκείνον). Η δημοφιλής καλλιτέχνιδα είχε αναφέρει πως όλοι πρέπει να προσέχουν τη διατροφή τους μέχρι τότε για να είναι όπως πρέπει στο χαρμόσυνο γεγονός, και έτσι ο πατέρας της που της έχει τρελή αδυναμία, μπήκε σε πρόγραμμα για να χάσει τα περιττά κιλά και να μπορέσει να την παραδώσει στον γαμπρό!

Σε δηλώσεις του λοιπόν που προβλήθηκαν το πρωί της Τετάρτης 29/6 στο Happy Day, ο περήφανος μπαμπάς μίλησε για τα κιλά που έχει χάσει και ανέφερε πως στο γάμο θα τραγουδάει μέχρι το πρωί!

«Έχουμε χάσει 10 και συνεχίζουμε. Είμαι σε καλό δρόμο», δήλωσε στην κάμερα του Happy Day, ενώ αναφορικά με την αποκάλυψη ότι δεν θα υπάρχουν παιδιά στον γάμο και το γλέντι, εξήγησε:

«Προτίμησαν να φέρουν παιδιά στον γάμο γιατί θα γίνει χαμός. Θα τραγουδάω μέχρι το πρωί. Δεν εννοούσε ότι απαγορεύονται τα παιδιά, τα μπερδέψαμε λίγο».