Χρήστος Μάστορας: Η συγκλονιστική αποκάλυψη που έκανε για τα μαλλιά του στα παρασκήνια του X-Factor 

Παράλληλα ο Ψινάκης πέταξε και άλλη ατάκα για τη Ρίζου

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Χρήστος Μάστορας: Η συγκλονιστική αποκάλυψη  που έκανε για τα μαλλιά του στα παρασκήνια του X-Factor 

Στα παρασκήνια του X-Factor βρέθηκε ο Θανάσης Πασσάς με την κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και μίλησε με τους κριτές του μουσικού διαγωνισμού, όπως παρακολουθήσαμε το Σάββατο 9/7.

Ανάμεσά τους ήταν και ο guest των τελευταίων μηνών, που έχει χαρίσει άπλετο γέλιο με τις ατάκες και το ιδιαίτερο χιούμορ του, Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος αντέδρασε με τον δικό του επικό τρόπο για ακόμη μία φορά.

Όσα έγιναν στα παρασκήνια του X-Factor

Θ.Π.: Θα αναλαμβάνατε την κυρία Μαρίζα Ρίζου;(δείτε εδώ το απίστευτο σκηνικό μεταξύ Ψινάκη και Ρίζου)

Η.Ψ.: Σαν τι να την αναλάβω;

Θ.Π.: Μάνατζερ!

Η.Ψ.: Καλό, μπράβο!

Απ' ότι φάνηκε στον Μιχάλη Κουινέλη το X-Factor άφησε σίγουρα μια γλυκιά η γεύση: «Γνώρισα καινούριους φίλους, χαίρομαι πολύ που ήμουν μέρος του X-Factor. Οι οντισιόν με συγκίνησαν».

Ο Νίκος Μουρατίδης δήλωσε πως δεν υπάρχουν ούτε κατά διάνοια stars στην Ελλάδα και η επιθυμία του Χρήστου Μάστορα είναι να βγει νικητής από την ομάδα του και αποκάλυψε πως πίσω από τα μακριά μαλλιά του κρύβονται τρέσες.

«Με το που πήγα μου είπε “δεν θέλω να σας μιλήσω"» - Από που ξεκίνησε η "κόντρα" Ψινάκη και Ρίζου

Το πρωί της Πέμπτης 30/6 τον Ηλία Ψινάκη στο "Γηροκομείο" του, επισκέφτηκε η Μπέτυ Μαγγίρα, και η εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα. Ο γνωστός μάνατζερ, έδωσε μία φοβερά αποκαλυπτική συνέντευξη όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την οικογένειά του, τον Σάκη Ρουβά με τον οποίο συνεργάστηκαν για χρόνια και πρόσφατα έκανε και μία αποκάλυψη για τότε, αλλά και για τη Μαρίζα Ρίζου, με την οποία έχει έρθει σε κόντρα και έχει κάνει δηλώσεις για εκείνη που συζητήθηκαν.

«Δεν ζούσα ποτέ στις Φιλιππίνες μόνιμα, πηγαινοερχόμουν για διακοπές. Ήταν εκεί ο αδελφός του μπαμπά μου. Η οικογένειά μου στις Φιλιππίνες ήταν πολύ ευκατάστατη. Είχαν το εργοστάσιο ηλεκτρισμού, τηλεοπτικά κανάλια, τράπεζες και στη συνέχεια έχτισαν ουρανοξύστες.

Ο πατέρας μου είχε πάντα χρήματα. Είχε εφεύρει τους αναφλεκτήρες των μπαζούκα. Στα ελληνικά νησιά γνώρισα πολλούς διάσημους από όλο τον κόσμο και κάποιοι από αυτούς όταν έρχονταν στην Ελλάδα τους φιλοξενούσαμε», είπε αρχικά ο Ηλίας Ψινάκης.

«Ένα βράδυ στην Κέρκυρα έτυχε να γνωρίσω τον Σάκη Ρουβά. Εγώ είχα αποφασίσει να κάνω το κέφι μου γιατί όλοι με πίεζαν να κάνω κάτι συγκεκριμένο. Η συνεργασία με τον Ρουβά κράτησε 17 χρόνια και περάσαμε υπέροχα. Μια χαρά είναι οι σχέσεις μας, αλλά αν μου ζητούσε να τον μανατζάρω τώρα, δεν θα το έκανα».

Όταν εμφανιζόμασταν με τον Σάκη, έκλειναν οι πόλεις. Όταν τον μύθο δεν τον κρατάς σαν μύθο, όλο αυτό ξεφουσκώνει. Η Μαρινέλλα δεν έχει εξαργυρώσει το μύθο της. Δεν κάνει διαφημίσεις και δεν φωτογραφίζεται συνέχεια. Ήμουν εναντίον του να είμαι σε κριτική επιτροπή, αλλά έτυχε. Πάω γιατί μου κάνει κέφι, δεν πληρώνομαι».

Για τη Μαρίζα Ρίζου, ο Ηλίας Ψινάκης είπε: «Βασικά δεν ήρθαμε σε κόντρα. Η Μαρίζα Ρίζου είναι λίγο “ξινέγκλω” για τα δικά μου γούστα. Δεν είναι του γούστου μου, ούτε εγώ του δικού της γούστου και μου το έδειξε η κακομοίρα από την αρχή. Με το που πήγα μου είπε “δεν θέλω να σας μιλήσω”, στην πρόβα μου το είπε αυτό, όχι στον αέρα. Αυτό είχε ξεκινήσει από πριν. Δεν με γούσταρε η κοπέλα. Και γιατί να με γουστάρει;».