Έμεινε μισός - Φανερά αδυνατισμένος ο Λευτέρης Πανταζής στον γάμο της Κόνι Μεταξά

Ήταν επιθυμία της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έμεινε μισός - Φανερά αδυνατισμένος ο Λευτέρης Πανταζής στον γάμο της Κόνι Μεταξά

O Λευτέρης Πανταζής μπορεί να έχει εκφράσει αρκετές φορές την αγάπη του στο γυναικείο φύλο, καθώς είχε και έχει πολλές κατακτήσεις, αλλά πάντα μία θα είναι εκείνη που θα του κλέβει την καρδιά. Ο λόγος για την Κόνι Μεταξά, την κόρη του, την οποία πάντρεψε και επίσημα το Σάββατο 9/7.

Η τελετή και το πάρτι, που ακολούθησαν στη συνέχεια ήταν μαγικά, με τον Λεπά να τραγουδάει στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα, για την πιο όμορφη ημέρα του παιδιού του. Να τονίσουμε εδώ, πως ο τραγουδιστής αν και φόρεσε μαύρα, κατάφερε εν τέλει να χάσει αρκετά κιλά και να δείχνει ανανεωμένος μιας και αυτή ήταν επιθυμία της νύφης.

Η εμφάνιση του Λευτέρη Πανταζή στον γάμο της κόρης του

Τα κιλά που έχασε ο τραγουδιστής πριν τον γάμο της Κόνι

Λίγος καιρός έμεινε μόνο, μέχρι να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας η κόρη του Λευτέρη Πανταζή, Κόνι Μεταξά, η οποία θα παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της Μάριο Καπότση (δείτε εδώ την εξομολόγηση του Πανταζή για εκείνον). Η δημοφιλής καλλιτέχνιδα είχε αναφέρει πως όλοι πρέπει να προσέχουν τη διατροφή τους μέχρι τότε για να είναι όπως πρέπει στο χαρμόσυνο γεγονός, και έτσι ο πατέρας της που της έχει τρελή αδυναμία, μπήκε σε πρόγραμμα για να χάσει τα περιττά κιλά και να μπορέσει να την παραδώσει στον γαμπρό!

Σε δηλώσεις του λοιπόν που προβλήθηκαν το πρωί της Τετάρτης 29/6 στο Happy Day, ο περήφανος μπαμπάς μίλησε για τα κιλά που έχει χάσει και ανέφερε πως στο γάμο θα τραγουδάει μέχρι το πρωί!

«Έχουμε χάσει 10 και συνεχίζουμε. Είμαι σε καλό δρόμο», δήλωσε στην κάμερα του Happy Day, ενώ αναφορικά με την αποκάλυψη ότι δεν θα υπάρχουν παιδιά στον γάμο και το γλέντι, εξήγησε:

«Προτίμησαν να φέρουν παιδιά στον γάμο γιατί θα γίνει χαμός. Θα τραγουδάω μέχρι το πρωί. Δεν εννοούσε ότι απαγορεύονται τα παιδιά, τα μπερδέψαμε λίγο».