Στιγμές ευτυχίας για την Άννα Παυλίδου και τον σύντροφό της - Αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Η ανακοίνωση της Σταρ Ελλάς 2021

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για την Άννα Παυλίδου και τον σύντροφό της - Αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Την Άννα Παυλίδου τη γνωρίσαμε μέσα από τα περσινά καλλιστεία, όπου αναδείχθηκε Σταρ Ελλάς 2021. Η 22χρονη κοπέλα, όπως ήταν γνωστό, βρισκόταν σε σχέση με τον επιχειρηματία Γιώργο Παπαδόπουλο και πρόσφατα ανακοίνωσαν πως αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και συγκεκριμένα να μείνουν μαζί στη Θεσσαλονίκη.

Η ανακοίνωση της Άννας Παυλίδου

«Ύστερα από τρία χρόνια σχέσης αποφασίσαμε να μείνουμε κάτω από την ίδια στέγη. Είμαστε πολύ καλά, περνάμε υπέροχα και είμαι πραγματικά πολύ ευτυχισμένη. Ο σύντροφός μου με στηρίζει πολύ στις αποφάσεις μου», είπε η Άννα Παυλίδου στο «Secret» και τη Σάσα Σταμάτη.

Όσον αφορά τα σενάρια για γάμο, η Άννα Παυλίδου απαντά: «Είμαι πολύ μικρή, είμαι μόνο 23, οπότε είναι κάτι που δεν το σκεφτόμαστε ακόμη». Όσο για το πώς γνωρίστηκαν: «Ο Γιώργος με είχε δει σε ένα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη και μέσω κοινής παρέας γνωριστήκαμε.

Εγώ δεν τον είχα προσέξει, αλλά μια κοινή γνωστή μας γνώρισε. Για δέκα μήνες με πολιορκούσε και τελικά ενέδωσα, γιατί ήταν πολύ γλυκός και πολύ ευγενικός μαζί μου».

Η Άννα Παυλίδου αποκαλύπτει για πρώτη φορά ότι της έγινε πρόταση να συμμετάσχει στο φετινό GNTM, αλλά δεν προχώρησε και εξηγεί το γιατί: «Μου έκαναν πρόταση να συμμετάσχω ως υποψήφια στο φετινό GNTM, όμως τελικά δεν γίνεται γιατί έχω συμβόλαιο με τα Καλλιστεία».

Άννα Παυλίδου

Λίγα λόγια για την Άννα Παυλίδου

Αν και μόλις 22 ετών, η Άννα Παυλίδου φαίνεται πως ήξερε πολύ καλά τι θέλει να κάνει και μάλιστα ήδη είναι επιχειρηματίας αφού είναι ιδιοκτήτρια gastrobar στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης απ’ όπου και κατάγεται αλλά και ενός vegeterian fast food με το αγαπημένο street food της ανατολής, το φαλάφελ, το οποίο βρίσκεται στην ίδια περιοχή.

Η Μαντώ Γαστεράτου ήταν κριτής του διαγωνισμού και ανέφερε ότι «τα καλλιστεία δεν θέλουμε να σβήσουν, μέσα από αυτά άνοιξαν πόρτες στη δουλειά» , ενώ πρόσθεσε πως το μεγαλύτερο στέμμα για την ίδια είναι ο γιος της.

Η Μάρθα Παπαχρυσάνθου, εκπρόσωπος των Καλλιστείων, έκλεισε με μια σύνοψη της ιστορίας του διαγωνισμού. Μάλιστα, στην σημερινή εκπομπή «Mega Καλημέρα» οι τρεις νικήτριες εμφανίστηκαν στο πλατό.