Δεν το γνώριζε κανείς - Αυτός είναι ο μεγάλος αδερφός του Αλέξη Γεωργούλη

Σοκ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν το γνώριζε κανείς - Αυτός είναι ο μεγάλος αδερφός του Αλέξη Γεωργούλη

Ο Αλέξης Γεωργούλης είναι ένας από τους ηθοποιούς της ελληνικής showbiz που προτιμά να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γι' αυτό και όταν αποκάλυψε τι κρύβεται πίσω από αυτή όλοι σοκαριστήκαμε.

Μία από τις πτυχές του, για τις οποίες, ακόμα, δεν γνωρίζαμε, είναι η οικογένειά του. Ωστόσο, και αυτό το κομμάτι έρχεται να καλυφθεί, καθώς για πρώτη φορά βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την εμφάνιση του ηθοποιού δίπλα στον αδερφό του. Ο ίδιος είναι παιδί πολύτεκνης οικογένειας και έχει τρία αδέρφια και μία αδερφή. Δύο από τα τέσσερα παιδιά, μάλιστα, ζουν στα Χανιά, στην Κρήτη.

Ο άγνωστος αδερφός του Αλέξη Γεωργούλη

Ο ένας από τους αδερφούς του είναι ο Θοδωρής, με τον οποίο έχουν πολύ καλές σχέσεις και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, η γοητεία είναι πηγαία στην οικογένεια τους. Είναι μεγαλύτερός του και σε αντίθεση με τον Γεωργούλη, έχει γένια και μουστάκι. Θα έλεγε κανείς πως έχει ένα πιο σοβαρό και έντονο ύφος.

Αλέξης Γεωργούλης - αδερφός

Αλέξης Γεωργούλης

Ο ηθοποιός "σπάει" τη σιωπή του για τη σχέση του με την Σολωμού

Καλεσμένος στην Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε σήμερα Πέμπτη 30/6, ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος ρωτήθηκε για την Μαρία Σολωμού. Οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι περίπου το 2000, ωστόσο, κανείς από τους δυο δεν το είχε παραδεχτεί δημόσια - αυτές είναι οι σχέσεις τους σήμερα.

«Προσωπικά είμαι πάρα πολύ καλά γιατί η προσωπική μου ζωή έχει γεμίσει με... πάρα πολλά», είπε με χιούμορ για το φορτωμένο του πρόγραμμα μετά από ερώτηση για τα προσωπικά του.

«Ήταν χρόνια πίσω. Το παραδέχτηκε ο ένας στον άλλο και ποτέ κανείς δεν ρώτησε πριν το γράψει. Ήταν πριν το 2000. Δεν είχαμε δώσει κοινή συνέντευξη να πούμε τότε ότι ήμασταν ζευγάρι», είπε ο Αλέξης Γεωργούλης.