«Αρκετούς μήνες πριν...» - Η εξομολόγηση της Αντελίνας Βαρθακούρη για την μεγάλη αλλαγή που έκανε

Η μακροσκελής ανάρτηση στο Instagram

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Αρκετούς μήνες πριν...» - Η εξομολόγηση της Αντελίνας Βαρθακούρη για την μεγάλη αλλαγή που έκανε

Πριν από λίγο καιρό ο Χάρης Βαρθακούρης είχε κάνει γνωστή σε πρόσφατη συνέντευξή του την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της συζύγου του, Αντελίνας Βαρθακούρη. Η ίδια, όμως δεν είχε μιλήσει για αυτό και το λόγο που την έκανε να πάρει την απόφαση να επιστρέψει στο φυσικό χρώμα των μαλλιών της. Το μόνο, που μας είχε αποκαλύψει ήταν η μεγάλη απώλεια κιλών.

Όλους αυτούς τους μήνες φρόντιζε επιμελώς να μη δημοσιεύει φωτογραφίες στις οποίες να φαίνονται τα μαλλιά της. Σε κάποιες οικογενειακές φωτογραφίες φοράει μαντήλια ενώ στην πρόσφατη ολόσωμη φωτογραφία της με μαγιό, έχει φροντίσει να καλύψει ολόκληρο το κεφάλι της με ένα μεγάλο καπέλο.

Η ανάρτηση της Αντελίνας Βαρθακούρη για την αλλαγή στα μαλλιά της

Πριν λίγη ώρα, αποφάσισε να κάνει την αποκάλυψη. Συγκεκριμένα, μέσω μιας ανάρτησης στον λογαριασμό της στο instagram, η Αντελίνα Βαρθακούρη αποκάλυψε πως πριν μερικούς μήνες πήρε την απόφαση να επαναφέρει το χρώμα των μαλλιών της στο φυσικό τους και να μην τα ξαναβάψει ποτέ, μια απόλυτα προσωπική και συνειδητή απόφαση που την έχει κάνει πολύ χαρούμενη και έχει ξαναγαπήσει τον εαυτό της.

Βέβαια, φωτογραφία της με το νέο μαλλί δεν βλέπουμε ακόμα αλλά είναι θέμα χρόνου μετά την αποκάλυψη.

«Αρκετούς μήνες πριν πήρα την απόφαση να αφαιρέσω όλα τα extensions απ’ το κεφάλι μου. Ακόμα με θυμάμαι να παθαίνω σοκ όταν τα έβγαλα και τότε κατάλαβα πόσο κακό έκανα στα μαλλιά μου προσπαθώντας να παρέμβω τόσο πολύ και να αλλάξω σε κάτι τελείως διαφορετικό το χρώμα μου. Τότε πήρα την απόφαση να επιστρέψω στη φυσική μου απόχρωση αλλά και να μην τα ξαναβάψω.

Μέσα σε λίγο καιρό είδα άλλα μαλλιά, σαν να με ευχαριστούσαν που τα έσωσα με το να τα αφήσω στην ησυχία τους. Πλέον δεν βάφω τα μαλλιά μου, αγαπώ τις λίγες αλλά υπέροχες, αστραφτερές, ασημένιες, λευκές τρίχες μου και μαθαίνω να αγαπώ τη φύση μου.

Όσο μεγαλώνω με αγαπώ περισσότερο, είμαι ευγνώμων και με αποδέχομαι. Μην φοβάστε να μεγαλώνετε…αυτά τα σημάδια του χρόνου πάνω μας είναι η εμπειρία μας αλλά και η φινέτσα μας. Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγω πλέον. Να είστε όπως σας κάνει ευτυχισμένες και όπως νιώθετε όμορφες…εγώ επιλέγω το φυσικό…εσείς θα θέλατε να το δοκιμάσετε;» έγραψε στην ανάρτησή της η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Αντελίνα Βαρθακούρη ανάρτηση αλλαγή

Η πρώτη φωτογραφία της Αντελίνας Βαρθακούρη μετά από 1 χρόνο - Φουλ ανανεωμένη

Εκτός τηλεόρασης βρίσκεται τον τελευταίο χρόνο η Αντελίνα Βαρθακούρη καθώς ήθελε να ξεκουραστεί, να βάλει τις σκέψεις της σε μια τάξη και να αποφασίσει για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

Όλον αυτόν τον καιρό όμως έχει περιορίσει σε μεγάλο βαθμό και τις αναρτήσεις της στα social media και κρατά γενικότερα ένα αρκετά χαμηλό προφίλ. Μάλιστα, η Αντελίνα έχει κάνει και μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή της καθώς αποχωρίστηκε το ξανθό χρώμα στα μαλλιά της και έγινε ξανά μελαχρινή ενώ έχει χάσει και πολλά κιλά.

Αυτές τις μέρες λοιπόν βρισκόταν για διακοπές στην Σύμη μαζί με την οικογένειά της και το μεσημέρι της Τετάρτης 6/7 αποφάσισε για πρώτη φορά να δημοσιεύσει μια φωτογραφία της με μαγιό, με την απώλεια των κιλών της να είναι τεράστια.

«Με έχασα δύο χρόνια, έκανα έναν αγώνα δρόμου σε πολλά πράγματα και στην οικογένεια και στα επαγγελματικά. Ο χώρος δεν είναι εύκολος, δουλεύεις πάρα πολύ, προσπαθείς, τρέχεις. Σε όλα αυτά προσπαθείς να σταθείς παλικάρι… Ξέσπασα στο φαγητό. Δεν θα σου πω ότι το μετανιώνω, δεν έχω καταλήξει. Είναι σκληρό αυτό που περνάω τώρα για να βρω τον εαυτό μου. Είναι μεγάλη προσπάθεια και κάθε φορά λέω στον εαυτό μου “δεν θα ξαναπέσεις ποτέ γιατί δεν αξίζει”» είχε εξομολογηθεί πριν αρκετό η Αντελίνα Βαρθακούρη στην εκπομπή «Love It».

Η πρώτη φωτογραφία της Αντελίνας Βαρθακούρη με μαγιό μετά την απώλεια κιλών