«Μείνε χαμηλών τόνων» - Τα πάνω κάτω με την ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Μείνε χαμηλών τόνων» - Τα πάνω κάτω με την ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά

Η Ρούλα Κορομηλά είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς πριν από λίγες ημέρες προκάλεσε ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της καθώς θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα προς τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αναμφίβολα είναι μια αρκετά εντυπωσιακή γυναίκα, έτσι αυτή τη φορά η ίδια θέλησε να δημοσιεύσει κάποιες φωτογραφίες όπου την βλέπουμε να ποζάρει χαμογελαστή.

Μάλιστα, στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά: «Μείνε χαμηλών τόνων . Το απόρρητο είναι το παν και μην ξεχνάς τίποτα σπουδαίο δεν αναπτύσσεται μέσα στη ζώνη άνεσης!».

Η ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά

«Ήμουν στο τσακ να φύγω»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε η Ρούλα Κορομηλά (δείτε εδώ τι συνέβη με τον τραυματισμό της) μετά το τέλος των Mad VMA, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πολύ άσχημο περιστατικό που έλαβε χώρα ανάμεσα στον Light και τον Snik.

Η παρουσιάστρια τόνισε πως αισθάνθηκε πάρα πολύ άβολα με το περιστατικό και μάλιστα σκέφτηκε σοβαρά να φύγει, ενώ θέση για το περιστατικό πήρε με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και η Καίτη Γαρμπή.

«Με προσκάλεσαν για να δώσω το τιμητικό βραβείο στην αγαπημένη μου τραγουδίστρια και φίλη, την Καίτη Γαρμπή. Μας συνδέουν τόσα πολλά από το παρελθόν που δε θα μπορούσα να αρνηθώ. Είμαι στα MAD, περνάω ωραία παρά το δυσάρεστο γεγονός το οποίο αν θέλετε με αποθάρρυνε, μου δημιούργησε πρόβλημα. Ήμουν στο τσακ να φύγω», είπε χαρακτηριστικά η Ρούλα Κορομηλά.