Έβαλαν τα μαγιό με τα φρου φρου τους και έτρεξαν στην παραλία - Η τρυφερή ανάρτηση της Βασιλικής Μιλλούση με τις κόρες της

Το χαμόγελό τους τα λέει όλα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έβαλαν τα μαγιό με τα φρου φρου τους και έτρεξαν στην παραλία - Η τρυφερή ανάρτηση της Βασιλικής Μιλλούση με τις κόρες της

Η Βασιλική Μιλλούση είναι πλήρως αφοσιωμένη στις δύο μικρές της κόρες και κάθε ανάρτηση της στο Instagram μαζί τους, το αποδεικνύει. Πολλές φορές προσπαθεί να τους μάθει πράγματα και να τους κάνει να γελάσουν, όπως άλλωστε και ο σύζυγός της, Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος πρόσφατα δημιούργησε ένα απίστευτο σκηνικό με την μία από τα δύο κορίτσια.

Έτσι, λοιπόν, προχώρησε σε μία ακόμη δημοσίευση με τα μωρά της, από τις διακοπές τους στην Σύρο, φορώντας και οι τρεις τα μαγιο τους στην παραλία και κάνοντας βουτιές, ενώ χαρακτηριστική είναι και η τελευταία φωτογραφία όπου το χαμόγελο της μικρής της, την ώρα που βλέπουν έναν αγώνα μπάσκετ, είναι η απόλυτη περιγραφή της καλοκαιρινής τους διάθεσης.

Δεν μιλάμε δε για το κορμί της νεαρής μητέρας, αφού είναι το ίδιο γυμνασμένο και ακόμη περισσότερο μετά από δύο γέννες, με τους κοιλιακούς της να διαγράφονται σε κάθε φωτογραφία της, γενικότερα.

Η ανάρτηση της Βασιλικής Μιλλούση με τις κόρες της στην παραλία

Βασιλική Μιλλούση

Βασιλική Μιλλούση - κόρη

Βασιλική Μιλλούση - κόρες

Η Βασιλική Μιλλούση με τις κόρες της

Μπήκε στην κουζίνα με τα μωρά της και πρόσφερε άφθονο γέλιο

Η Βασιλική Μιλλούση ζει στιγμές ευτυχίας από τότε, που έφερε στον κόσμο τις δύο μικρές κορούλες της και κάθε μέρα, που περνάει είναι μια νέα περιπέτεια, μιας και τα κορίτσια της είναι ακόμα πολύ μικρά. Τα πράγματα στο σπίτι έχουν αλλάξει από τότε, όμως η αθλήτρια προσπαθεί να μην αλλάζει εντελώς την παλιά της ρουτίνα.

Μετά την απόδραση που έκανε η οικογένεια Πετρούνια επέστρεψαν στη βάση τους και η μαμά αποφάσισε να μπει στην κουζίνα και να φτιάξει με τις μικρές της ένα απολαυστικό κέικ. Ενώ θα μπορούσε να κλέψει λίγο χρόνο και να το φτιάξει μόνη της, ανέβασε τα κορίτσια στον πάγκο της κουζίνας και οι 3 τους μαζί, επιχείρησαν να ετοιμάσουν το πιο νόστιμο γλυκό.

Η Μιλλούση φτιάχνει κέικ με τις κόρες της