Η πρώτη ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά την συνάντηση με την Ιωάννα Τούνη στην Θεσσαλονίκη

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η πρώτη ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά την συνάντηση με την Ιωάννα Τούνη στην Θεσσαλονίκη

Τα τελευταία 24ωρα είναι αρκετά δύσκολα για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και την Ιωάννα Τούνη καθώς φαίνεται να έχουν επιλέξει χωριστούς δρόμους μετά από έναν ολόκληρο χρόνο που είναι μαζί. Μέχρι στιγμής το ζευγάρι παρά το γεγονός ότι είναι αρκετά ενεργό στα social media δεν έχει διαψεύσει ακόμη κάτι για την σχέση τους.

Βέβαια, πριν από λίγα λεπτά κάμερα τους απαθανάτισε μαζί στην Θεσσαλονίκη μετά από τα unfollow και block που έκανε ο ένας στον άλλον.

Να τονίσουμε πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μετά από μια σιγή ιχθύος αποφάσισε να κάνει μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μέσα από τα insta story όπου όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω απεικονίζονται πελεκάνοι.

Η πρώτη ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά τις φήμες χωρισμού με την Ιωάννα Τούνη

Αποκλειστικό: Γιατί χώρισαν Τούνη & Αλεξάνδρου - Ο πραγματικός λόγος

Μόνο το πότε θα πεθάνω δεν γνωρίζω ακόμα! Μπορεί στην ελληνική showbiz και στα media να έσκασε σαν μικρή βόμβα ο χωρισμός της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου αλλά εμένα δε μου έκανε καμία εντύπωση γιατί γνώριζα πως εδώ και καιρό το ζευγάρι περνάει κρίση και τα πράγματα δεν πάνε και πολύ καλά.

Νομίζω, λοιπόν, ότι ήρθε η ώρα να σας τα γράψω όλα - στο Vanda's blog του Youweekly.gr αποκλειστικά φυσικά - αφού και η Ιωάννα εχθές σε βίντεο μίλησε για το θέμα αυτό (δείτε εδώ όσα αποκάλυψε). Πάμε να το πιάσουμε, όμως, από την αρχή...

Τρελά ερωτευμένοι ο ένας από τον άλλον, προσπάθησαν με νύχια και με δόντια στην αρχή να κρατήσουν την σχέση αυτά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά όταν οι πρώτες φωτογραφίες κυκλοφόρησαν δεν μπορούσαν παρά να το παραδεχτούν κι από εκείνη την στιγμή και μετά έγιναν το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι. Μοιραζόντουσαν πολλά πράγματα από την καθημερινότητά τους. Είχαν κάνει το Αθήνα - Θεσσαλονίκη, Πειραιά - Μοναστηράκι αφού η Ιωάννα είχε μια ζωή εκεί που δεν μπορούσε να αφήσει όπως αντίστοιχα και ο Δημήτρης εδώ.

χωρισμός τούνη αλεξάνδρου

Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα αποφάσισαν να πάνε ένα βήμα παρακάτω την σχέση τους και πήραν σπίτι μαζί στον Διόνυσο. Συγκλονιστικό σπίτι (δείτε εδώ βίντεο και φωτογραφίες) που είναι και δίπλα στην κολλητή τους φίλη, Δήμητρα Αλεξανδράκη!

Εδώ και λίγες εβδομάδες φημολογείται πως η Ιωάννα είναι έγκυος κι εγώ μπορώ να σας πω με επιφύλαξη πάντα πως δεν είναι απλά μια φήμη που βγήκε τυχαία. Ο Δημήτρης ήθελε παιδί, το είχε δηλώσει και δημόσια, η Ιωάννα έβλεπε στα μάτια του Δημήτρη τον πατέρα των παιδιών της και... δεν ήθελε και πολύ.