«Δεν θα λυνόταν η διαφορά μου στην τηλεόραση και...» - Η Σοφία Παυλίδου μιλά ανοιχτά για την υπόθεση με τον Παπαγιάννη

«Μπορεί η κοινωνία, όταν έκανα εγώ την καταγγελία μου, να μην ήταν έτοιμη»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Δεν θα λυνόταν η διαφορά μου στην τηλεόραση και...» - Η Σοφία Παυλίδου μιλά ανοιχτά για την υπόθεση με τον Παπαγιάννη

Το πρωί της Τετάρτης 13/7 στο πλατό της εκπομπής Alpha τώρα ήταν καλεσμένη η ταλαντούχα και λαμπερή Σοφία Παυλίδου. Η ηθοποιός, που έχει εξομολογηθεί πρόσφατα πως δεν έχει περάσει και τα καλύτερα το τελευταίο διάστημα, με αφορμή την απόφαση της δικαιοσύνης για τον Δημήτρη Λιγνάδη, απάντησε και για τη δική της καταγγελία, και την υπόθεση με τον Μάνο Παπαγιάννη.

Όσα ανέφερε η Παυλίδου για την δική της καταγγελία

«Μπορεί η κοινωνία, όταν έκανα εγώ την καταγγελία μου, να μην ήταν έτοιμη και να μην άρχισαν από τότε να μιλάνε τα θύματα, όμως, σημασία έχει ότι έγινε αυτό. Ότι σε κάποια στιγμή τα θύματα πήραν την απόφαση και μίλησαν και ότι απευθύνθηκαν στη δικαιοσύνη. Πράγμα που εγώ έκανα από την πρώτη στιγμή.

Δεν θα λυνόταν η διαφορά μου στην τηλεόραση και στις εκπομπές. Απευθύνθηκα εκεί είτε ετεροχρονισμένα είτε τη στιγμή που το έκανα εγώ, σημασία έχει ότι οι υποθέσεις πάνε στη δικαιοσύνη και βλέπουμε τώρα τη δικαίωση των θυμάτων».

Οι γιοι της μεγάλωσαν αρκετοί και είναι κούκλοι - Η τρυφερή ανάρτηση στα social media

Πριν από λίγο καιρό είχε απασχολήσει ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό αναφορικά με την εκδίκαση της υπόθεσης με τον Μάνο Παπαγιάννη καθώς τα πράγματα δεν πήραν και την καλύτερη τροπή. Ωστόσο, η γνωστή ηθοποιός είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός το φετινό καλοκαίρι βρίσκεται σε περιοδεία με την παράσταση «Συμπέθεροι από τα Τίρανα». Βέβαια, ως μητέρα δυο παιδιών αποτελούν για εκείνη προτεραιότητά της.

Έτσι, δεν δίστασε να δημοσιεύσει μια ανάρτηση με τους δυο γιους της όπου όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω έχουν μεγαλώσει πολύ. Μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή της δεν δίστασε να γράψει χαρακτηριστικά: «Τα καμάρια μου. Μου είχαν λείψει τόσο πολύ».

Ανάρτηση Σοφίας Παυλίδου