Με μακριά ξανθά μαλλιά και εντελώς άλλο στυλ - Η "θαμμένη" φωτογραφία της Νάργες από το 2013

Παρέα με την Κατερίνα Καραβάτου

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Με μακριά ξανθά μαλλιά και εντελώς άλλο στυλ - Η

Η όμορφη παρουσιάστρια Λάουρα Νάργες, περνά τις πιο ωραίες στιγμές της ζωής της, όπως μας ενημερώνει συχνά πυκνά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από όπου μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, λίγο μόνο καιρό πριν γίνει για πρώτη φορά μανούλα.

Ψάχνοντας ωστόσο μέσα στις φωτογραφίες της από το παρελθόν, βρήκε κάποιες που μετράνε σχεδόν δέκα χρόνια, και μία από αυτές είναι με την Κατερίνα Καραβάτου!

Η φωτογραφία της Καραβάτου με την Νάργες από το 2013

Η Λάουρα μοιράστηκε με το διαδικτυακό της κοινό την φωτογραφία όπου ποζάρει μαζί με ένα πόνι και την Κατερίνα Καραβάτου. Και οι δύο είναι ίδιες, και κούκλες όπως και τώρα, ενώ το μόνο που διαφέρει είναι το στυλ, καθώς έχουν περάσει και κάποια χρόνια.

«Έπεσα επάνω σε αυτή τη φωτογραφία», γράφει η η παρουσιάστρια κι αναφέρει πως τραβήχτηκε τον Νοέμβριο του 2013.

 Η 'θαμμένη' φωτογραφία της Νάργες με την Καραβάτου από το 2013

Τα πλάνα από το baby shower

Την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή τους, διανύουν η Λάουρα Νάργες με τον Χρήστο Σαντικάι. Σε 5 μήνες θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι, ενώ χθες 1/7 έγινε το baby shower του μωρού τους (δείτε εδώ το φύλο) και λίγο νωρίτερα παντρεύτηκαν.

Η κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι ήταν στο πάρτι και απέσπασε δηλώσεις του ζευγαριού όσο και των καλεσμένων, ανάμεσα στους οποίους ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, η Νάνσυ Παραδεισανού, ο Μπο και η Ματίνα Ζάρα.

«Αισθανόμαστε πολύ όμορφα, χαμογελάμε, βαραίνουμε! Ανυπομονούμε για τον ερχομό του γιου μας. Ο μικρός μεγαλώνει και κλωτσάει συνέχεια. Έχουμε παντρευτεί με τον Χρήστο», είπε η Λάουρα Νάργες.

«Είναι πολύ σημαντική μέρα η σημερινή γιατί έχουμε και επέτειο σχέσης» ανέφερε ο Χρήστος Σαντικάι.