«Γιατί να μείνει φυλακή....» - Απασφάλισε η Έλενα Ακρίτα για την αποφυλάκιση του Λιγνάδη

Οργή λαού έχει προκαλέσει η απόφαση του δικαστηρίου

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Γιατί να μείνει φυλακή....» - Απασφάλισε η Έλενα Ακρίτα για την αποφυλάκιση του Λιγνάδη

Χαμός επικρατεί από το πρωί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, και έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για τον Δημήτρη Λιγνάδη, καθώς παρότι τον καταδίκασε για δύο βιασμούς, τον άφησε ελεύθερο μέχρι το Εφετείο, με περιοριστικούς όρους.

Η Έλενα Ακρίτα, ήταν μία από τα πολλά άτομα που κατακεραύνωσαν το γεγονός, σχολιάζοντας αιχμηρά με δεύτερη ανάρτησή της, το θέμα της υπόθεσής του.

"Καταπέλτης" η Ακρίτα για τον Λιγνάδη

Μετά την ανακοίνωση της είδησης ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης θα αφεθεί ελέυθερος με περιοριστικούς όρους, η Έλενα Ακρίτα έκανε μια αιχμηρή ανάρτηση στο Facebook. «Γιατί να μείνει φυλακή δεν είναι και ο Λάκης Γαβαλάς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Απασφάλισε η Έλενα Ακρίτα για την αποφυλάκιση του Λιγνάδη

"Τώρα θα αρχίσω να μιλάω και εγώ" - Οι πρώτες δηλώσεις του Δημήτρη Λιγνάδη μετά την αποφυλάκισή του

Με τον Αλέξη Κούγια βγήκε από τις φυλακές Κορυδαλλού το μεσημέρι της Πέμπτης 14/7 ο Δημήτρης Λιγνάδης, μιας και πριν λίγη ώρα πλήρωσε τις 30.000 ευρώ που απαιτούνταν για την εγγύηση, και τότε ο σκηνοθέτης και ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά στις κάμερες μετά την προφυλάκισή του, με τον ίδιο μεταξύ άλλων να ευχαριστεί τον γνωστό ποινικολόγο αλλά και να περνά το μήνυμά του.

«Έχω περίπου ενάμιση χρόνο να μιλήσω. Δεν είναι η στιγμή να πω πολλά πράγματα. Θα έρθουν και αυτές οι στιγμές. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι ποτέ δεν πίστευα ότι η ελληνική δικαιοσύνη θα παρασυρθεί, όπως δεν παρασύρθηκε για όλες αυτές τις κατηγορίες που αντιμετώπισα. Όπως ίσως παρασύρθηκε ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας.

Ενάμιση χρόνο έπαιζαν μόνοι τους μπάλα. Τώρα δικαιούμαι να αρχίσω να μιλάω και εγώ. Πιστεύω πως στο εφετείο θα αποκατασταθεί η αλήθεια. Θέλω να ευχαριστήσω από τη ψυχή μου τον Αλέξη Κούγια και τους συνεργάτες του. Είμαι πολύ τυχερός που τον γνώρισα και ως άνθρωπο και ως δικηγόρο. Δε θα κάνω καμία άλλη δήλωση», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Λιγνάδης.