«Να κοιτάξουμε τα ψέματα που καλύπτουμε!» - "Καταπέλτης" με μία ανάρτηση της η Έλενα Χριστοπούλου

Τα γεμάτα νόημα λόγια της!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Να κοιτάξουμε τα ψέματα που καλύπτουμε!» -

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις σχετικά με την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη, πολλοί ήταν οι άνθρωποι της showbiz και όχι μόνο, που θέλησαν να τοποθετηθούν και να εκφράσουν την γνώμη τους, η οποία ήταν πάνω κάτω ίδια, σχετικά με την απόφαση της δικαιοσύνης.

Και η Έλενα Χριστοπούλου λοιπόν, βλέποντας στο διαδίκτυο τις αντιδράσεις περί Δικαιοσύνης, μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση Λιγνάδη έκανε το δικό της σχόλιο μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

H όλο νόημα ανάρτηση της Έλενας Χριστοπούλου

«Εγώ λέω να κοιτάξουμε δίπλα μας τι και ποιους υποστηρίζουμε, τι δικαιολογούμε, τι φοβόμαστε… τι είδους συμπεριφορές ανεχόμαστε. Τα ψέματα που καλύπτουμε» έγραψε χαρακτηριστικά.

'Καταπέλτης' με μία ανάρτησή της η Έλενα Χριστοπούλου

«Ένας άνθρωπος που έχει πράξει βιασμούς πάει να πιει καφέ»

Στην εκπομπή «Alpha τώρα» μίλησε τηλεφωνικά το πρωί της Παρασκευής 15/7 η Μαριάννα Τουμασάτου, με την ηθοποιός μεταξύ άλλων να μιλά για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη.

«Βεβαίως και αυτά που έγιναν δεν είναι παράτυπα. Αν ήταν παράτυπα, θα μιλούσαμε τώρα για ένα πραξικόπημα, για μια χούντα, δεν μιλάμε για κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή. Δεν είναι τυχαίο ότι μαζεύτηκαν τόσοι άνθρωποι και στα social και γενικώς όλοι φωνάζουν και λένε ότι ένας άνθρωπος που έχει καταδικαστεί, που έχει αποδεδειγμένα πράξει βιασμούς απέναντι μάλιστα σε ανήλικα, ότι μπορεί να πάει σπίτι του να πιει καφέ και να δει τους φίλους τους.

Δηλαδή να έχει τα δικαιώματα που έχει ένας άνθρωπος, ο οποίος δεν έχει βιάσει, δεν έχει κακοποιήσει. Άκουσα το νομικό σας, ο οποίος ήταν πολύ σαφής και είπε ότι αυτό είναι το δόκιμο. Το δόκιμο όμως, δεν είναι να κλαίνε παιδιά βιασμένα, παιδιά ταλαιπωρημένα, παιδιά που δεν θα ξαναγυρίσουν στην παιδικότητά τους. Ένα από τα δεδομένα στο να αφεθεί ελεύθερος ήταν το ότι είναι γνωστός βιαστής. Δηλαδή, τον γνωστό βιαστή τον αφήνουν έξω και θα μαζέψουν μόνο τον άγνωστο;

Οι μάρτυρες ήταν πολλοί και είπαν ότι είναι ένα επαναλαμβανόμενο φαινόμενο. Είναι κάτι το οποίο είναι απειλητικό και γι’ αυτό το λόγο είχε προφυλακιστεί για να μην επαναλάβει τις άσχημες πράξεις του. Από τη στιγμή που επιβεβαιώσαμε ότι τις άσχημες πράξεις τις έχει κάνει, λέμε δεν πειράζει.

Αφού μπορεί να σε ξέρει το 70% των Ελλήνων, είσαι οκ. Το 30% των ανθρώπων που δεν παρακολουθούν τηλεόραση και δεν τον ξέρουν και βρεθούν στα χέρια του; Τι θα γίνει; Ποιος από αυτούς που ψήφισαν να βγει έξω θα πάρει την ευθύνη για τις επόμενες ψυχές; Δεν είναι προσωπικό με τον Δημήτρη Λιγνάδη, είναι με οποιονδήποτε άνθρωπο κακοποιεί παιδιά και ενήλικες», κατέληξε η γνωστή ηθοποιός.