Απίστευτο γλέντι με αρνιά και μουσική - Η παραδοσιακή βάφτιση των παιδιών του Θανάση Πατριαρχέα και της Βίβιαν Δράκου

«Να ζήσετε ζωές μου!»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Απίστευτο γλέντι με αρνιά και μουσική - Η παραδοσιακή βάφτιση των παιδιών του Θανάση Πατριαρχέα και της Βίβιαν Δράκου

Και ενώ το ένα τους παιδάκι είναι καθ' οδόν μιας και θα γίνουν για τρίτη φορά γονείς, αφού τελείωσε από το Σασμό, στο μεγάλο φινάλε προ ολίγων ημερών, ο Θανάσης Πατριαρχέας και η Βίβιαν Δράκου, περνούν από τις πιο ωραίες στιγμές της ζωής τους, καθώς βάφτισαν τις δύο κόρες τους!

Όπως είχαμε αναφέρει και πριν λίγο καιρό, το Σάββατο 16/7 βάφτισαν τις κόρες τους στην Πύλο, στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη Κορώνης, και η μεγάλη κόρη τους, που είναι 2,5 ετών, πήρε το όνομα Σταύρια, και η δεύτερη πήρε το όνομα Κύνθια που το επέλεξε το ζευγάρι.

Οι αναρτήσεις από την βάφτιση των παιδιών του Πατριαρχέα και της Δράκου

Το ζευγάρι επέλεξε να κάνει παραδοσιακές βαφτίσεις και έτσι μετά τα μυστήρια ακολούθησε γλέντι, με ντόπια εδέσματα και σουβλιστά αρνιά και πολύ μουσική!

«Έχουμε γλέντι σήμερα!!! βαφτίζουμε τις κόρες μας!!!να ζήσετε ζωές μου!!!στη μαντινάδα μεγάλος Γιάννης Κρητικός και στο τραγούδι για τη κόρη μου ανυπέρβλητος Κυριάκος Κυανός» έγραψε ο Θανάσης Πατριαρχέας στο Instagram, ανεβάζοντας παράλληλα δύο βίντεο από το γλέντι της βάφτισης.

Η παραδοσιακή βάφτιση των παιδιών της Βίβιαν Δράκου
Η παραδοσιακή βάφτιση των παιδιών του Θανάση Πατριαρχέα

Άλλαξε εντελώς εμφάνιση μετά τον Σασμό - Πιο ανανεωμένος από ποτέ

Ο Θανάσης Πατριαρχέας διανύει την πιο ωραία περίοδο της ζωής του, καθώς πέρα από την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε εξαιτίας του ρόλου του στη σειρά του ALPHA, Σασμός, η σύζυγός του είναι έγκυος και περιμένουν μαζί πότε θα έρθει η στιγμή να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον μικρό τους άγγελο.

Τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ, καθώς ο ηθοποιός έχει ήδη κλείσει συμφωνία για το επόμενο επαγγελματικό του βήμα στην τηλεόραση, ενώ την ίδια στιγμή πρωταγωνιστεί σε μία θεατρική παράσταση, την Μεγάλη Πλεκτάνη. Αφού, λοιπόν, όλα δείχνουν πως είναι στα καλύτερά του, έπρεπε να ανανεώσει λίγο και την εμφάνισή του.

Έτσι, προχώρησε σε ένα τελείως διαφορετικό κούρεμα από αυτό που τον είχαμε συνηθίσει τόσο καιρό μέσα από τους δέκτες μας, κουρεύοντας τα πλαϊνά μέρη του κεφαλιού του. Αμέσως, φαίνεται πιο νέος και "φρέσκος", ενώ του ταιριάζει πάρα πολύ. Εσείς πως τον προτιμάτε;

Έτσι ήταν:

Θανάσης Πατριαρχέας

Και έτσι έγινε: