«Πέρασα κατάθλιψη όταν πίστεψα πως...» - Συγκλονίζει η Στέλλα Κονιτοπούλου για τις δυσκολίες που βίωσε

Η εξομολόγηση στο Όλα Γκουντ!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Πέρασα κατάθλιψη όταν πίστεψα πως...» - Συγκλονίζει η Στέλλα Κονιτοπούλου για τις δυσκολίες που βίωσε

Φινάλε για το Όλα Γκουντ σήμερα Κυριακή 17/6, και οι τελευταίες συνεντεύξεις της εκπομπής υπήρξαν ιδιαίτερα αποκαλυπτικές όπως αυτή για την Ελένη Μενεγάκη. Η Στέλλα Κονιτοπούλου ωστόσο, μίλησε εξίσου στην εκπομπή, μιλώντας για τις δυσκολίες που πέρασε με την ψυχολογία της, αλλά και έναν περίεργο φόβο της.

Οι αποκαλύψεις της Στέλλας Κονιτοπούλου στην εκπομπή

Όπως αποκάλυψε «φοβάμαι το καράβι κι ας είμαι από νησί. Πρέπει να γίνει τίτλος κάπου. Είχα πέσει σε απαγορευτικό, ήταν νύχτα, σβήναν τα φώτα στο καράβι, κοπανιόντουσαν πράγματα. Δεν θέλω να το θυμάμαι» είπε.

«Πέρασα κατάθλιψη όταν πίστεψα πως δεν έχω απήχηση στον κόσμο. Περάσανε διάφορες σκέψεις από το μυαλό μου αλλά με τη βοήθεια των δικών μου ανθρώπων, του συζύγου και της κόρης μου, το ξεπέρασα» είπε. Για τον Θέμη Αδαμαντίδη ως επαγγελματία τόνισε ότι η συμπεριφορά του ήταν εξαιρετική.

Λίγα λόγια για την ταλαντούχα Στέλλα Κονιτοπούλου

H Στέλλα Κονιτοπούλου γεννήθηκε και έζησε στη Νάξο μέχρι τα έξι της χρόνια. Κατάγεται από την οικογένεια των Κονιτοπουλέων. Η μητέρα της είναι η τραγουδίστρια του νησιώτικου τραγουδιού, Αγγελική Κονιτοπούλου. Δίπλα της, η Κονιτοπούλου γνώρισε και αγάπησε το ελληνικό τραγούδι, γεγονός που την οδήγησε σε ηλικία οκτώ ετών στην εγγραφή της στο Εθνικό Ωδείο. Στα 16 της αποφοίτησε, αφού σπούδασε ορθοφωνία, σολφέζ και τραγούδι.

Στέλλα Κονιτοπούλου βιογραφικό

Η Κονιτοπούλου έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες, ενώ έχει διαγράψει και τη δική της επαγγελματική πορεία στο χώρο του νησιώτικου τραγουδιού. Από τα 13 της χρόνια εμφανιζόταν ζωντανά σε μουσικό στέκι της εποχής μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας της.

Στην ηλικία των 15 ετών συμμετείχε για πρώτη φορά σε δίσκο, συγκεκριμένα στο Νησιώτικα Νο1 του Γιάννη Πάριου. Έχει λάβει διάφορες βραβεύσεις. Έχει δώσει εκατοντάδες συναυλίες στην Ελλάδα, ενώ έχει τραγουδήσει και στην Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Κύπρο και την Αμερική.