«Αποτραβήχτηκα εντελώς» - Η Μελίνα Ζαχαράκη αποκαλύπτει το λόγο που την έκανε να εγκαταλείψει την τηλεόραση

«Δεν μπορώ να κάνω έναν τέτοιο συμβιβασμό για να πάρω εκπομπή»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Αποτραβήχτηκα εντελώς» - Η Μελίνα Ζαχαράκη αποκαλύπτει το λόγο που την έκανε να εγκαταλείψει την τηλεόραση

Η Μελίνα Ζαχαράκη υπήρξε μοντέλο των 90s και το 1993 στέφθηκε Miss Young στα καλλιστεία του ΑΝΤ1. Σήμερα έχει αποφασίσει να απέχει. Η πρώην εστεμμένη παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην κάμερα του Όλα γκουντ στο συγκινητικό φινάλε στις 17/7 και εξήγησε γιατί δεν είναι εδώ και πολλά χρόνια στην τηλεόραση.

Οι αποκαλυπτικές δηλώσεις της Μελίνας Ζαχαράκη

Πλέον εδώ και 11 χρόνια ζει στην Πάρο. «Η αποκέντρωση μου στην Πάρο μετά την τηλεόραση μου έκανε καλό» είπε.

«Με το που τελείωσε ο διαγωνισμός, γύρισα Αθήνα και μπήκα στον “Πρωινό Καφέ”, όπου ήταν η Ρούλα Κορομηλά. Τέσσερα χρόνια με την Ρούλα συνεργάστηκα, μετά ήρθε η Πόπη Χατζηδημητρίου και μετά η Ελένη Μενεγάκη.

Όταν ήταν η Πόπη, το σενάριο ήταν να είναι μαζί με την Ελένη Μενεγάκη. Αλλά προφανώς είχε ακουστεί ότι η Πόπη δεν το δέχτηκε κι ήταν μόνη της η Ελένη» ανέφερε.

Εξήγησε ότι τότε στόχος της ήταν να πάρει ένα σπίτι από τη δουλειά της. «Δεν ήμουν από τις κοπέλες που έκανα τη μεγάλη ζωή, ακριβά ρούχα» είπε. «Η σεξουαλική παρενόχληση σε κανάλι ήταν ένας βασικός λόγος που θεωρώ ότι δεν συνέχισα. Δεν μπορώ να κάνω έναν τέτοιο συμβιβασμό για να πάρω εκπομπή.

Και αποτραβήχτηκα. Στα 31 μου έφυγα από τη δουλειά. Εκεί που ήμουν στα φώτα, αποτραβήχτηκα εντελώς. Αν είχα πρόταση θα επέστρεφα. Μου αρέσει η τηλεόραση. Θα ήθελα να κάνω μια ταξιδιωτική εκπομπή. Θα πήγαινα στο GNTM και δεν θα ήμουν τόσο αυστηρή» είπε χαρακτηριστικά.

Λίγα λόγια για τη Μελίνα Ζαχαράκη

To γνωστό μοντέλο της δεκαετίας του ’90, Μελίνα Ζαχαράκη, με το πιο γλυκό χαμόγελο, έχει αποσυρθεί εδώ και πολλά χρόνια από το χώρο της showbiz και μάλιστα τα τελευταία χρόνια, ζει και εργάζεται στην Πάρο.

Το 1993 κέρδισε τον τίτλο Miss Young στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 και ακολούθησαν σπουδαίες συνεργασίες στο μόντελινγκ αλλά και στην τηλεόραση. Τα χρόνια πέρασαν κι εκείνη αποφάσισε να κρατήσει την ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το 1993 η Μελίνα Ζαχαράκη, όπως αναφέραμε, στέφθηκε Miss Young και έπειτα πέρασε στο χώρο της τηλεόρασης με τον «Πρωινό Καφέ» με τη Ρούλα Κορομηλά, την Πόπη Χατζηδημητρίου και την Ελένη Μενεγάκη.

«Αργότερα ήρθαν και κάποιες εκπομπές. Στο STAR έκανα μια εκπομπή για τον κινηματογράφο. Η τελευταία δουλειά ήταν στον «Όμορφο κόσμο το πρωί» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου παρουσίαζα τη μόδα», έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Η ίδια σήμερα είναι υπεύθυνη σε γνωστό κατάστημα ρούχων στην Πάρο και θέλει να ανοίξει το δικό της μαγαζί.