Στην Μύκονο με εκείνη που κεράτωσε την Kardashian και έκαναν παιδί - Βίντεο ντοκουμέντο του Tristan Thomson

Χέρι-χέρι στο νησί των ανέμων

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στην Μύκονο με εκείνη που κεράτωσε την Kardashian και έκαναν παιδί - Βίντεο ντοκουμέντο του Tristan Thomson

Χαμός έχει προκληθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα τελευταία εικοσιτετράωρα, με την είδηση πως ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας Tristan Thomson, περιμένει το δεύτερο παιδί του με την Khloe Kardashian, ενώ έχουν χωρίσει πάλι, μετά το σκάνδαλο που είχε προκληθεί όταν μαθεύτηκε πως όχι μόνο την απάτησε, αλλά έκανε και παιδί με άλλη γυναίκα!

Το καλό όμως δεν σταματάει, εδώ, αλλά στο γεγονός πως εθεάθη στην Μύκονο, χέρι χέρι όπως φημολογείται με την συγκεκριμένη γυναίκα, ενώ έχουν γίνει τόσα, και ενώ δεν αναγνώριζε το παιδί του, όπως της είχε κάνει ξεκαθαρίσει όταν είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο.

Στην Μύκονο ο πρώην της Khloe Kardashian Tristan Thomson

Τίποτα δεν ξεφεύγει από την Soula Glamorous, και είναι γεγονός, μιας και της έστειλαν το επίμαχο βίντεο με τον μπασκετμπολίστα να περπατά στα σοκάκια μαζί της, με τους γύρο να μένουν με το στόμα ανοιχτό!

Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν

Την ώρα που οι αδερφές της είναι στην καλύτερη φάση της ζωής τους, μιας και η Kourtney απολαμβάνει το γάμο της, και η Kim τον νέο της σύντροφο, η δική της ζωή είναι πάλι στα μανταλάκια και στα πηγαδάκια του διαδικτύου, μιας και έγινε γνωστό πως περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον σύντροφό της, που την έχει απατήσει, όχι μία, ούτε δύο, αλλά τρις φορές!

Ο λόγος για την Khloe Kardashian, η οποία πριν λίγο καιρό παράτησε για τα καλά τον σύντροφό της και πατέρα της κόρης της, τον διεθνούς φήμης μπασκετμπολίστα Tristan Thomson, καθώς την τελευταία φορά όχι μόνο την απάτησε, αλλά έκανε και παιδί με άλλη, το οποίο αρνείται να αναγνωρίσει!

Το ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν προχωρήσει από τον περασμένο Νοέμβριο στην απόφαση να αποκτήσουν ένα ακόμη παιδάκι μέσω παρένθετης μητέρας, πολύ πριν ξεσπάει το νέο αυτό σκάνδαλο. Σε λίγο καιρό, αν όχι ήδη, η οικογένεια τους θα αυξηθεί κατά ένα άτομο, και φήμες θέλουν το μωράκι να υποδέχεται το πρώτο αγοράκι τους, μιας και ο μπασκετμπολίστας έχει ήδη άλλους δύο γιους - μαζί με αυτόν που δεν αναγνωρίζει-.