Ευχάριστα νέα για την Έλενα Ασημακοπούλου λίγους μήνες μετά το χωρισμό με τον Μπρούνο Τσιρίλο

Τι συνέβη;

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για την  Έλενα Ασημακοπούλου λίγους μήνες μετά το χωρισμό με τον Μπρούνο Τσιρίλο

Πλέον, που ο όλος ντόρος που είχε δημιουργηθεί με την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Μπρούνο Τσιρίλο (δείτε εδώ την ανάρτηση της ηθοποιού) έχει ηρεμήσει, μπορεί πιο ήρεμα και άνετα και κάνει εξόδους η Έλενα Ασημακοπούλου ενώ ταυτόχρονα προετοιμάζει και τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

Η τηλεοπτική επιστροφή της Έλενας Ασημακοπούλου

Όπως φαίνεται η επιστροφή της στην τηλεόραση είναι γεγονός μετά από το στόρυ που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Έλενα Ασημακοπούλου, η οποία απουσίαζε αρκετά χρόνια, αποφάσισε να επανέλθει στα υποκριτικά της καθήκοντα και από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα τη δούμε να συμμετέχει στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ, Άγρια Γη.

Πρόκειται για μια δραματική σειρά, που θα έχει μυστήριο, ίντριγκα και πολλή εκδίκηση, καθώς κάποιοι από τους ήρωες επιστρέφουν δυνατοί και ισχυροί για να διεκδικήσουν όσα τους πήραν όταν δεν μπορούσαν να αντιδράσουν.

Μάλιστα, η ηθοποιός μας αποκάλυψε και το όνομα της ηρωίδας που θα υποδύεται, το οποίο θα είναι Ρένα. Η ίδια άλλωστε σε συνεντεύξεις της πριν λίγο καιρό παραδεχόταν ότι η τηλεόραση είναι κάτι που της έχει λείψει και επιθυμία της ήταν να επιστρέψει.

Η περίοδος μάλιστα αυτή ίσως είναι και η καλύτερη γι’ αυτό το νέο ξεκίνημα αφού ο χωρισμός της από τον Μπρούνο Τσιρίλο επηρέασε αρκετά την ψυχολογία της και σίγουρα ένα τέτοιο βήμα στα επαγγελματικά της θα τη βοηθήσει αρκετά.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Ασημακοπούλου μετά την ανακοίνωση του χωρισμού

Πριν από λίγες βδομαδες, η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο ανακοίνωσαν και επίσημα τον χωρισμό τους. Οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατήσουν αυτή την ιστορία μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για το καλό του παιδιού τους.

Μάλιστα όπως αποκαλύφθηκε μέσα από την εκπομπή Happy Day, το ζευγάρι είναι χωρισμένο εδώ και καιρό και το διαζύγιό τους έχει ήδη βγει, ενώ την επιμέλεια της κόρης τους την έχει η Έλενα Ασημακοπούλου, καθώς ο Μπρούνο Τσιρίλο έχει επιστρέψει μόνιμα στην Ιταλία.

Λίγο μετά την αποκάλυψη για τον χωρισμό της λοιπόν, η Έλενα Ασημακοπούλου αποφάσισε να πραγματοποιήσει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση, στο event που έκανε η Ανίτα Μπραντ για τη συλλογή καλλυντικών της.

Η ηθοποιός επέλεξε ένα μάξι φόρεμα σε αποχρώσεις του μπλε ενώ ήταν λαμπερή και χαμογελαστή. Ο φακός του Youweekly.gr βρέθηκε στο event και απαθανάτισε την απαστράπτουσα Έλενα Ασημακοπούλου.

Έλενα Ασημακοπούλου χωρισμός Μπρούνο Τσιρίλο