''Παιδιά help όποιος το βρει να...'' - Στιγμές τρόμου για την Κάτια Ταραμπάνκο στο αεροδρόμιο

Έχασε κάτι μεγάλης αξίας...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Παιδιά help όποιος το βρει να...'' - Στιγμές τρόμου για την Κάτια Ταραμπάνκο στο αεροδρόμιο

Η πρώην νικήτρια του GNTM Κάτια Ταραμπάνκο βρέθηκε πρόσφατα στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Βέλγιο για το Φεστιβάλ Μουσικής Tommorowland. Δυστυχώς το γνωστό μοντέλο είχε μια μεγάλη ατυχία με τη βαλίτσα της με αποτέλεσμα να χαθεί ένα αντικείμενο μεγάλης συναισθηματικής αξίας για την ίδια, οπότε και απεύθυνε έκκληση στους followers της αν γνωρίζουν κάτι να βοηθήσουν όπως μπορούν.

Η Ταραμπάνκο απολαμβάνει τις διακοπές της αυτό το διάστημα χωρίς να ενοχλείται από τα όσα γράφονται για την ίδια είτε αυτά αφορούν την προσωπική της ζωή είτε τις επιλογές της. Μάλιστα όταν κάποιοι έδειξαν να θίγονται από το γεγονός ότι δεν πενθεί για τα όσα γίνονται στην πατρίδα της στην Ουκρανία εκείνη απάντησε και τους ''έσφαξε με το γάντι''.

Το ατυχές συμβάν της Κάτιας Ταραμπάνκο στο αεροδρόμιο - Τι αντικείμενο έχασε;

Πιο συγκεκριμένα, η Κάτια Ταραμπάνκο το μεσημέρι της Τρίτης 19/7 αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πως βρήκε ανοιχτή την βαλίτσα της την ώρα που πήγε να την παραλάβει, με αποτέλεσμα να χάσει ένα αντικείμενο μεγάλης συναισθηματικής αξίας για εκείνη.

«Παιδιά βοήθεια. Εχθές βρήκα την βαλίτσα μου στο αεροδρόμιο ανοιχτή, την ώρα που τις παραλαμβάναμε, με αποτέλεσμα, ρούχα, παπούτσι κλπ να έχουν πέσει είτε πίσω στον εργασιακό χώρο, είτε στον ιμάντα. Χάθηκε αυτός εδώ ο αναπτήρας. Είναι δώρο πολύ, πολύ συναισθηματικό. Σας παρακαλώ, αν κάποιος το βρήκε να επικοινωνήσει», έγραψε η Κάτια Ταραμπάνκο ζητώντας από τους διαδικτυακούς της φίλους να την βοηθήσουν.

Ο αναπτήρας που έχασε η Κάτια Ταραμπάνκο στο αεροδρόμιο

Έχει θέσει τον πήχη ψηλά για να τη δούμε σε εκπομπή

H Κάρια Ταραμπανκό είναι ένα πετυχημένο μοντέλο, όμως τη βλέπουμε να απασχολεί με την παρουσία της σε διάφορα reality shows και εκπομπές, μιας και την πρωτογνωρίσαμε μέσα από το gntm. Στη συνέχεια ξεχώρισε και μέσα από το survivor, στο οποίο πήγε όχι μία αλλά δύο φόρες.

Έτσι λοιπόν, δε θα μπορούσε να λείπει από την ημιτελικό του survivor 5 το βράδυ της Τρίτης 5/7, όπου έκανε μια ενδυματολογική επιλογή, που συζητήθηκε αρκετά. Το κορίτσι πριν μπει στο θέατρο του Γαλατσίου για να δει όλους τους πρώην συμπαίκτες της, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Love it.

Πιο αναλυτικά, μεταξύ των όσων ανέφερε απάντησε και στο ενδεχόμενο να τη δούμε σε κάποια άλλη εκπομπή και εκείνη απάντησε πως θα πήγαινε μόνο αν της δώσουν κεντρική θέση.

«Πάνελ; Άμα είναι σε κεντρική θέση, τότε ναι».