Λίγοι το πήραν χαμπάρι: Η αλλαγή που έκανε η Ιωάννα Τούνη στην φωτογραφία με την οποία αποκάλυψε πως περιμένει παιδί

Συνέβη πριν από λίγες ώρες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Λίγοι το πήραν χαμπάρι: Η αλλαγή που έκανε η Ιωάννα Τούνη στην φωτογραφία με την οποία αποκάλυψε πως περιμένει παιδί

Πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν - κυρίως στο twitter, δείτε εδώ - για το ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της Ιωάννας Τούνη, κι αυτό γιατί η ίδια η influencer, δεν έκανε tag και καμία αναφορά στον Δημήτρη Αλεξάνδρου στην φωτογραφία που δημοσίευσε αποκαλύπτοντας πως θα γίνει για πρώτη φορά μαμά.

Οι δυο τους πριν από λίγο καιρό χώρισαν και με επεισοδιακό τρόπο, για κάποια 24ωρα, κάνοντας ο ένας τον άλλον όχι μόνο unfollow αλλά και block.

Επίσης, ο Δημήτρης δεν ανάρτησε τίποτα ποτέ - μέχρι και σήμερα - για το παιδί που περιμένει, πέρα από ένα σχόλιο που έκανε στην ανάρτηση που δημοσίευσε η κολλητή τους Δήμητρα Αλεξανδράκη, για να τους ευχηθεί με το καλό το μωράκι τους (δείτε εδώ τι της έγραψε). Ο κόσμος ξέρετε πως δεν θέλει και πολύ για να αρχίσει να λέει... Δυστυχώς...

Πριν από λίγες ώρες, όμως, είχαμε μια κίνηση που επιβεβαίωσε πως το ζευγάρι πλέον είναι καλά και θα αρχίσει από κοινού να προετοιμάζεται για τον ερχομό του παιδιού (δείτε εδώ το φύλο).

Η Ιωάννα Τούνη έκανε tag τον Δημήτρη στην φωτογραφία της ανακοίνωσης. Επιτέλους!

Ιωάννα Τούνη

«Θέλω πάρα πολύ να υιοθετήσω ένα παιδί. Μου αρέσει να έχω πολλά παιδιά και αν με αξιώσει ο Θεός να κάνω το δικό μου, είναι στα σχέδια μου το να μπορώ να έχω ένα παιδάκι ακόμη που να μην είναι βιολογικό να μην είναι δικό μου. Πιστεύω θετική σε αυτό θα είναι και η Ιωάννα Τούνη, σαν άνθρωποι είμαστε πολύ κοντά σε επίπεδο σκέψης. Της αρέσουν τα παιδιά», δήλωσε σε συνέντευξή του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, λίγες μέρες αφότου η Ιωάννα έμαθε πως περιμένει το παιδί του...