«Χάθηκα στην αγκαλιά της» - Η όλο νόημα ανάρτηση της Ζέτας Δούκα για τα γενέθλια της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

«Η αγάπη θα νικήσει»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Χάθηκα στην αγκαλιά της» - Η όλο νόημα ανάρτηση της Ζέτας Δούκα για τα γενέθλια της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, την Τρίτη 19/7 γιόρτασε τα γενέθλιά της και μαζί της αυτή την σημαντική ημέρα της ζωής της ήταν και η Ζέτα Δούκα με την οποία παλεύουν από κοινού για να ενισχύσουν το κίνημα MeToo στην Ελλάδα. Η δεύτερη, λοιπόν, αποφάσισε να δημοσιεύσει μία φωτογραφία τους από την συνάντησή τους, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, περνώντας ένα πολύ ουσιαστικό μήνυμα.

Πιο συγκεκριμένα, μίλησε για την αγάπη, που είναι η μεγαλύτερη δύναμη όλων και είναι ύψιστης σημασίας να την δείχνουμε στους ανθρώπους μας και ιδιαίτερα οι γυναίκες μεταξύ τους. Και αυτό γιατί στην εποχή που διανύουμε βλέπουμε πολλά δυσάρεστα γεγονότα προσπαθούν να τις καταβάλουν, με τελευταία σχετική είδηση την γυναικοκτονία στο Κουκάκι.

Η ανάρτηση της Ζέτας Δούκα για τα γενέθλια της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

«Σε πείσμα όλων των καιρών, η αγάπη θα νικήσει! Πρεπει να δείχνουμε την αγάπη , την υποστήριξη , τα (καλά) αισθήματα που τρέφουμε για τον άλλον, με κάθε τρόπο. Ιδιαιτέρως οι γυναίκες μεταξύ μας. Είναι απαραίτητο περισσότερο από ποτέ!

Οι φωτογραφίες είναι από τα χθεσινά γενέθλια της @penelopeanastasopoulou ,
που κυριολεκτικά χάθηκα στην αγκαλιά της…», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Ζέτα Δούκα - Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Πέρασε το κατώφλι της Ευελπίδων ο Γιώργος Κιμούλης - Μηνύει την ηθοποιό

Παρότι έγιναν προσπάθειες να βρεθεί μία λύση εξωδικαστικά, σχετικά με την υπόθεση της Ζέτας Δούκα και του Γιώργου Κιμούλη, αυτό όπως φαίνεται δεν επιτεύχθηκε, και έτσι μέσα από την εκπομπή του Alpha, Alpha Τώρα, έγινε γνωστό το πρωί της Τρίτης 19/7 πως ο ηθοποιός κατευθύνθηκε στην Ευελπίδων, με σκοπό να μηνύσει τη Ζέτα Δούκα και την Δώρα Χρυσικού, όπως είχε ήδη αναφέρει.

Ο δικηγόρος του Βασίλης Καπερνάρος τόνισε πως κατατέθηκαν μηνύσεις σε επτά καλλιτέχνες. «Ήρθαμε μαζί με τον κ. Κιμούλη να καταθέσεις τις μηνύσεις. Στρεφόμαστε εναντίον ανθρώπων οι οποίοι κατέθεσαν ψευδέστατα, ως πραγματικά γεγονότα, ενώ γνωρίζουν ότι είναι ψευδέστατα.

Επίσης καταθέσαμε εναντίον δύο γιατρών οι οποίοι προθυμοποιήθηκαν για τους δικούς τους λόγους να καταθέσουν ψευδείς ιατρικές πιστοποιήσεις και στραφήκαμε βεβαίως εναντίον των ηθικών αυτουργών, που είναι η κυρία Γεωργία (Ζέτα) Δούκα και η κυρία Δώρα Χρυσικού».