Έλενα Ασημακοπούλου: Η αποκάλυψη για την κόρη της μετά τον χωρισμό με τον Μπρούνο Τσιρίλο

Στιγμές ευτυχίας για την ηθοποιό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έλενα Ασημακοπούλου: Η αποκάλυψη για την κόρη της μετά τον χωρισμό με τον Μπρούνο Τσιρίλο

Στην Ιταλία βρισκόταν τον τελευταίο καιρό η 12χρονη Μαρία Ροζάρια Τσιρίλο, η κόρη της Έλενας Ασημακοπούλου και του Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος μετά το διαζύγιό του με την ηθοποιό έχει μετακομίσει μόνιμα εκεί.

Η Έλενα Ασημακοπούλου λοιπόν πήγε στο αεροδρόμιο κρατώντας ένα μπουκέτο πολύχρωμες τουλίπες προκειμένου να υποδεχτεί την κόρη της, με την οποία και πέρασε ένα τέλειο βράδυ απολαμβάνοντας αγκαλιά μια ταινία.

Να υπενθυμίσουμε πως πριν λίγες μέρες η ίδια μίλησε ανοιχτά για το διαζύγιο της μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram -δείτε εδώ τι είχε πει-.

Επέστρεψε στην Ελλάδα η κόρη της Έλενας Ασημακοπούλου

Αποκαλύψεις για το διαζύγιο: Τι συμβαίνει με την επιμέλεια της κόρης τους

Το απόγευμα της Κυριακής 26/6 η Έλενα Ασημακοπούλου μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για κάτι που όλοι είχαμε καταλάβει: για το διαζύγιό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας.

Για την ακρίβεια, η ηθοποιός με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αποκάλυψε πως δεν είναι εδώ και καιρό μαζί. Το πρωί της Δευτέρας 27/6, όπως καταλαβαίνετε, ο χωρισμός αυτός έπαιξε πρώτο θέμα στις πρωινές εκπομπές με την Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day να περνά σε περαιτέρω αποκαλύψεις.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως αυτή η είδηση δεν ήταν κάτι που τους ξάφνιασε καθώς πρόκειται για ένα γεγονός που τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της το γνώριζαν αλλά προτίμησαν να σεβαστούν την επιθυμία της να το ανακοινώσει η ίδια όταν θα έκρινε ότι είναι το καλύτερο.

Μάλιστα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνέχισε λέγοντας πως το διαζύγιο του ζευγαριού έχει ήδη βγει ενώ την επιμέλεια της κόρης τους η Έλενα Ασημακοπούλου μιας και ο Μπρούνο Τσιρίλο έχει επιστρέψει μόνιμα στην Ιταλία.

Όσο για τον λόγο που η Έλενα Ασημακοπούλου επέλεξε αυτή τη στιγμή για να ανακοινώσει το διαζύγιό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξήγησε πως αυτό έγινε τώρα που η κόρη της έχει τελειώσει τη σχολική χρονιά και δε θα χρειαστεί να απαντά σε αδιάκριτες ερωτήσεις που ενδεχομένως να τη φέρουν σε δύσκολη θέση.