"Με βλέπουν σαν μηχάνημα παρά σαν άνθρωπο" - Έξω φρενών η Super Κική με τα μηνύματα που έλαβε

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

1000 ευρώ μετρητά κληρώνει η Super Κική στον νέο της διαγωνισμό, όπως ανακοίνωσε πριν μερικές μέρες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Ωστόσο, η εγκυμονούσα instagrammer (δείτε εδώ για πρώτη φορά φωτογραφία με την φουσκωμένη της κοιλίτσα) θέλησε να εκφράσει την ενόχλησή της με κάποια μηνύματα που έλαβε, αναφορικά με την εν λόγω κλήρωση.

Συγκεκριμένα, πολλοί την παρακαλούν να τα δώσει σε εκείνους γιατί αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα κι αυτό είναι που έχει εκνευρίσει αρκετά την Κική καθώς την επηρεάζει πολύ ψυχολογικά.

Η ενόχληση της Super Κικής με μερικούς followers της

«Όταν στέλνετε τα προβλήματά σας για να δώσω σε εσάς τα 1000 ευρώ είναι ακραία χειριστικό και ψυχοφθόρο. “Μακάρι να τα κερδίσω εγώ που είμαι μόνο μανούλα”, “εγώ που έχω απλήρωτα νοίκια”, “εγώ βαφτίζω ένα παιδάκι κουτσό”, “εγώ που δεν έχω δάχτυλα”…

Κάθε φορά το ίδιο, δεν είστε κρίμα αλλά χειριστικοί. Έχουμε πει είναι κλήρωση και τυχαίνει όποιος τον πιάσει η εφαρμογή. Το μόνο που καταφέρνετε είναι να μου γ@@@@ε την ψυχή. Όλοι έχουμε προβλήματα και το γνωρίζω πολύ καλά. Και η δική μου οικογένεια έχει άπειρα προβλήματα χρημάτων και υγείας και μάλιστα πολύ σοβαρά.

Γενικά περισσότερο με στεναχωρεί που οι περισσότεροι άνθρωποι με βλέπουν σα μηχάνημα παρά σαν άνθρωπο. Σίγουρα δε φταις και δε σε χρεώνω γιατί και εγώ παλιότερα έτσι νόμιζα για άλλους. Αλλά θα ήταν καλύτερα τα πράγματα αν κάναμε προσπάθεια να καταλάβουμε τον άλλο λίγο περισσότερο από όσο προσπαθούμε να καταλάβουν εμάς. Αυτό παλεύω να το κάνω και εγώ τον τελευταίο καιρό γιατί πάντα με ένοιαζε να καταλάβουν εμένα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η ενόχληση της Super Κικής με μερικούς followers της 

Η ενόχληση της Super Κικής με μερικούς followers της 2

Η ενόχληση της Super Κικής με μερικούς followers της 3

Σπάραξε στο κλάμα η Super Κική! Το βίντεο με την αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της

Μαμά για πρώτη φορά θα γίνει η Super Κική, με την ίδια να γνωστοποιεί την ευχάριστη αυτή είδηση μέσα από τα social media ενώ ταυτόχρονα αποκάλυψε πως θα το μεγαλώσει μόνη της, μιας και χώρισε με τον σύντροφό της.

«Κάθε μέρα είμαι και πιο χαρούμενη, μέχρι να συνειδητοποιήσω τι γίνεται μέσα μου και τι γίνεται στη ζωή μου βασικά. Είχα περάσει ένα πάρα πολύ μεγάλο σοκ πριν λίγες μέρες που συνειδητοποίησα τους λόγους που δεν θα υπάρχει μπαμπάς. Πάρα πολύ μεγάλο σοκ για μένα και προσπαθώ να το ξεπεράσω. Έχω αρκετές κρίσεις άγχους, αλλά έχω πολλούς γύρω μου που μου κάνουν παρέα, έχω εσάς και χιλιάδες μηνύματα», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Σούπερ Κική, ενώ αποκάλυψε και ποιοι θα είναι οι νονοί του παιδιού της.

Μάλιστα, το πρωί της Δευτέρας 27/6 η ίδια βρέθηκε στον γιατρό της για τον υπέρηχο και φυσικά είδε μέσα από την κάμερα το μωρό της (δείτε εδώ το φύλο του). Αμέσως μετά, δημοσίευσε δύο βίντεο και μια φωτογραφία με την ίδια φανερά συγκινημένη, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Άκουσα την καρδιά του να χτυπάει, είμαι σε σοκ. Λες και είχα ένα ρολόι μέσα μου. Α έχασα και τρία κιλά με την διατροφή».

Τα βίντεο με τον υπέρηχο και την συγκίνηση της Super Κικής