Πιο ερωτευμένοι από ποτέ η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης - Οι αναρτήσεις στο χλιδάτο ξενοδοχείο στις Μαλδίβες

Περνούν ωραία και βγαίνει προς τα έξω

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πιο ερωτευμένοι από ποτέ η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης - Οι αναρτήσεις στο χλιδάτο ξενοδοχείο στις Μαλδίβες

Στις 9 Ιουλίου η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους καθώς ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στην κρήτη όπου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Έτσι, το ερωτευμένο ζευγάρι ολοκλήρωσε την ευτυχία του καθώς λίγο αργότερα τους είδαμε να ταξιδεύουν για μήνα του μέλιτος στις Μαλδίβες.

Συγκεκριμένα, οπι δυο τους βρίσκονται σε χλιδάτο 5άστερο ξενοδοχείο (δείτε εδώ φωτογραφίες από το εσωτερικό του). Αναμφίβολα είναι ένα ταξίδι ζωής οπότε η γνωστή τραγουδίστρια δεν διστάζει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές μαζί με τον αγαπημένο της.

Οι αναρτήσεις της Κόνι Μεταξά στις Μαλδίβες

Ανάρτηση Κόνι Μεταξά

Οι φανταστικές φωτογραφίες που δεν είδαμε μέχρι τώρα - Η πρώτη ανάρτηση της Κόνι Μεταξά μετά τον γάμο με τον Καπότση

Το Σάββατο 9/7 έλαβε χώρα ίσως και ο πιο λαμπερός γάμος της χρονιάς, αυτός της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση, οι οποίοι γιόρτασαν τον γάμο τους, στα Χανιά σε ένα μεγάλο πάρτι με πολλούς καλεσμένους και φίλους, οι οποίοι γλέντησαν και γιόρτασαν μέχρι το πρωί.

Ο μπαμπάς της, Λευτέρης Πανταζής, έδωσε τον καλύτερο εαυτό του για την κόρη του, χάνοντας κιλά για να την συνοδέψει στον γαμπρό, αλλά και τραγουδώντας μέχρι το πρωί για τις χαρές των παιδιών του.

Η πρώτη ανάρτηση της Κόνι Μεταξά μετά το γάμο της

Τρεις μέρες μετά και συγκεκριμένα το μεσημέρι της Τρίτης 12/7 η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης έκαναν την πρώτη τους ανάρτηση μετά τον γάμο, δημοσιεύοντας τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες τους τις οποίες δεν είδαμε μέχρι σήμερα. «Το μεγαλύτερο πάρτι της ζωής μας», έγραψε η Κόνι Μεταξά θέλοντας να συνοδεύσει το μικρό άλμπουμ φωτογραφιών από τον γάμο.