Έτοιμη να γεννήσει η Μαντώ Γαστεράτου - Η φωτογραφία με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Ανυπομονεί!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έτοιμη να γεννήσει η Μαντώ Γαστεράτου - Η φωτογραφία με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Η Μαντώ Γαστεράτου ετοιμάζεται να γίνει μητέρα για δεύτερη φορά από στιγμή σε στιγμή και είναι πιο ευτυχισμένη ποτέ. Ήδη ο μικρός της γιος φαίνεται πως έχει αγαπήσει το μικρό του αδερφάκι, αφού δεν χάνει την ευκαιρία να αγκαλιάσει την φουσκωμένη κοιλίτσα της μαμάς του, όμως η ανυπομονησία για κρατήσουν στα χέρια τους το κοριτσάκι τους είναι μεγάλη.

Αυτή η στιγμή δεν φαίνεται να αργεί, καθώς η ίδια ανέβασε μία φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram, με την κοιλίτσα της έτοιμη να εκραγεί, χωρίς να φαίνεται ξεκάθαρα εάν βρίσκεται στο μαιευτήριο ή στο σπίτι της, γράφοντας πως ακόμη και η μπέμπα θέλει να βγει και να έρθει στον κόσμο. Πιθανότατα οι κλωτσιές δίνουν και παίρνουν.

Η ανάρτηση της Μαντώ Γαστεράτου λίγο πριν γεννήσει

«Η κυρία θέλει να βγει...», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μαντώ Γαστεράτου

Την έπιασε στον ύπνο - Η ξεκαρδιστική σκανταλιά του γιου της

Όσο η Μαντώ Γαστεράτου περιμένει με ανυπομονησία να έρθει στον κόσμο η μικρή της κόρη, με την φουσκωμένη της κοιλίτσα να κλέβει τις εντυπώσεις σε κάθε ανάρτησή της, ο μικρός της γιος παραμένει η μεγάλη της αγάπη και προσπαθεί να κάνει όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα μαζί του, ειδικά τώρα που και οι δύο έχουν άφθονο ελεύθερο χρόνο.

Όταν, όμως, έρχεται η ώρα της ξεκούρασης, ο Γιωργάκης φαίνεται πως δεν θέλει καθόλου να κοιμηθεί και ασχολείται με τελείως διαφορετικά πράγματα. Έτσι, αφού η μητέρα του τον άφησε στο κρεβάτι του νομίζοντας ότι εκείνος βλέπει όνειρα, ο ίδιος σηκώθηκε, πήρε τους μαρκαδόρους του και ξεκίνησε να ζωγραφίζει από απλό χαρτί μέχρι και τα έπιπλα του σπιτιού, αλλά και τον ίδιο του τον εαυτό. Όταν η παρουσιάστρια το αντιλήφθηκε ήταν πολύ αργά.

Μαντώ Γαστεράτου

Μαντώ Γαστεράτου - γιος