Ξεκίνησε τις ετοιμασίες για το μωράκι της η Ιωάννα Τούνη - Το συγκινητικό βίντεο που δημοσίευσε

Έχει αγχωθεί από τώρα όπως φαίνεται

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ξεκίνησε τις ετοιμασίες για το μωράκι της η Ιωάννα Τούνη - Το συγκινητικό βίντεο που δημοσίευσε

Γονείς για πρώτη φορά θα γίνουν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, όπως αποκάλυψε η πρώτη μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram (δείτε την εδώ).

Η όμορφη Θεσσαλονικιά μπορεί να απείχε αυτές τις μέρες από τα social media, μιας και περνά μια δύσκολη εγκυμοσύνη (δείτε εδώ τι συμπτώματα έχει), ωστόσο επέστρεψε δυναμικά και μοιράζεται ολοένα και περισσότερα πράγματα για το μωράκι που περιμένει.

Τα βιβλία που ξεκίνησε να διαβάζει η Ιωάννα Τούνη για την εγκυμοσύνη

Όπως γνωστοποίησε πριν από λίγες ώρες, θα περάσει το Σαββατοκύριακο σπίτι, μετά από οδηγία της γυναικολόγου της και μάλιστα ξεκίνησε το... διάβασμα! Συγκεκριμένα, μας έδειξε τα βιβλία που της έστειλαν για να διαβάσει και έτσι να προετοιμαστεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

«Από πού να αρχίσω και που να τελειώσω; Τώρα αγχώθηκα; Πρέπει να τις πάρω όλες αυτές τις γνώσεις; Φαίνονται πολλές. Σε δουλειά να βρισκόμαστε» είπε χαρακτηριστικά η ωάννα Τούνη στο βίντεο.

Τα σερί story της εγκυμονούσας στο Instagram και το μεγάλο ξέσπασμα

Είναι γεγονός πως πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν με την ίδια να μην αντέχει άλλο. Έτσι, σήμερα, το απόγευμα της Παρασκευής 22/7 δημοσίευσε κάποια βίντεο με αφορμή όλα όσα έχει ακούσει τον τελευταίο καιρό, τα δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί και α μηνύματα που έχει λάβει, θέλησε να τοποθετηθεί και να παρακαλέσει να μην την ''βομβαρδίζουν'' με άπειρες ερωτήσεις καθώς δε βρίσκεται στην καλύτερη ψυχοσωματική κατάσταση τον τελευταίο καιρό.

Να υπενθυμίσουμε πως η ίδια σε στόρι της ανέφερε πως έχει δύσκολη εγκυμοσύνη. Με κάποια ένταση και εκνευρισμό ομολογουμένως η influencer ανέφερε:

«Καμία γυναίκα δεν είναι υποχρεωμένη να δώσει λογαριασμό για το τι ακριβώς συμβαίνει στο σώμα της ακομα και αν είναι influencer ή celebrity. Μέχρι το μωράκι μου να γίνει τριών μηνών και να κάνω τις βασικές εξετάσεις όπως την αυχενική και να σιγουρευτώ πως είναι καλά, δεν το ανακοίνωσα ούτε στους δικούς μου ανθρώπους. Είναι θέμα υγείας , δε ξέρω πως το έχετε στο μυαλό σας».