Ο άνδρας που βρίσκεται στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου μετά το χωρισμό

Το βίντεο από την Μύκονο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο άνδρας που βρίσκεται στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου μετά το χωρισμό

Μετά τις φήμες για επανασύνδεση, ήρθαν τα δημοσιεύματα για μαύρα σύννεφα πάνω από τη σχέση της Κατερίνας Καινούργιου και του Φίλιππου Τσαγκρίδη. Το ζευγάρι χώρισε μετά από 3 χρόνια κοινής πορείας, ωστόσο, πριν από μερικούς μήνες πραγματοποίησαν ταξίδι και κάπως έτσι βγήκαν και τα δημοσιεύματα που ήθελαν να προσπαθούν να ξεπεράσουν τα προβλήματα και να τα ξαναβρούν.

Κανείς όμως, δεν περίμενε πως η ευκαιρία αυτή δεν θα απέδιδε καρπούς, καθώς όπως φαίνεται όχι μόνο δεν είναι μαζί, αλλά έπεσαν και unfollow στο Instagram. Η Κατερίνα Καινούργιού όμως δεν τα έβαψε "μαύρα" και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Ο άνδρας που βρίσκεται στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου

Η παρουσιάστρια βρίσκεται στην Μύκονο μαζί με τον κολλητό της φίλο, Νίκο Κοκλώνη. Δεν είναι μόνο παραγωγός της, αλλά και μέλος πλέον της οικογένειας της. Ο ένας στηρίζει τον άλλον σε κάθε δυσκολία.

Στο ίδιο μαγαζί αλλά όχι στο ίδιο τραπέζι το πρώην ζευγάρι

Από τους "φωτογράφους" και τους ρεπόρτερ της Σούλας Γκλάμορους, δύσκολα ξεφεύγει κανείς (δείτε εδώ που είχαν πετύχει Τούνη και Αλεξάνδρου πρόσφατα), και αυτό αποδείχτηκε για ακόμη μία φορά το απόγευμα της Κυριακής 17/7, όταν της έστειλαν στιγμιότυπα της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία βρισκόταν στο ίδιο μαγαζί στην Βούλα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Η διάσημη παρουσιάστρια, περνά στιγμές χαλάρωσης μετά το φινάλε της εκπομπής της και γεμίζει μπαταρίες για την επόμενη σεζόν, την στιγμή που η προσωπική της ζωή φαίνεται να είναι στα καλύτερά της.

Ωστόσο στα στιγμιότυπα που έστειλαν στην Σούλα, φαίνεται πως κάθονται χωριστά, γιατί ίσως δεν θέλουν να τραβήξουν πάνω τους την προσοχή.

Εκεί πέτυχε ο φωτογραφικός φακός Καινούργιου και Τσαγκρίδη