Στις Σπέτσες με ιδιωτικό σκάφος - Χοροί και απίστευτο γλέντι για τον Τσαγκρίδη μετά τον οριστικό χωρισμό

Δείτε τον να χορεύει με κοστούμι το "Την καστανή την παίρνει ο Daddy, την ξανθιά την παίρνει ο FY"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στις Σπέτσες με ιδιωτικό σκάφος - Χοροί και απίστευτο γλέντι για τον Τσαγκρίδη μετά τον οριστικό χωρισμό

Γενικά δεν μπορεί να πει κανείς πως ο Φίλιππος Τσαγκρίδης είναι ένας ενεργός χρήστης του instagram. Ενώ διατηρεί προσωπικό προφίλ στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης σπανίως το χρησιμοποιεί για να μοιραστείς με τους διαδικτυακούς του φίλους πράγματα από την καθημερινή του ζωή. Συνήθως αναρτά για τις δουλειές του, διαφημίσεις κάποιων μαγαζιών φίλων κλπ.

Τον τελευταίο καιρό ήρθε πάλι στο επίκεντρο το όνομά του λόγω της επανασύνδεσης που είχε με την παρουσιάστρια του ALPHA, Κατερίνα Καινούργιου.

Μια επανασύνδεση που, όμως, δεν πήγε πολύ καλά αν λάβει κάποιος υπόψιν το γεγονός πως έπεσαν unfollow αλλά και πως ενώ εκείνος αυτό το ΣΚ διασκέδαζε με φίλους στις Σπέτσες, εκείνη βρισκόταν στη Μύκονο με τον καλό της φίλο και υποστηρικτή, Νίκο Κοκλώνη (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Ενώ η παρουσιάστρια από αναρτήσεις της έχει προδώσει πως το τελευταίο διάστημα δεν είναι καλά και την λυπεί το γεγονός πως δεν είναι κοντά της ο άλλοτε αγαπημένος της και τα πράγματα μεταξύ τους δεν πάνε καλά, εκείνος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό βίντεο και φωτογραφίες από την καλοκαιρινή του εξόρμηση αφήνοντας στους ακόλουθούς του την εντύπωση πως περνάει τέλεια.

Οι αναρτήσεις του Φίλιππου Τσαγκρίδη

Φίλιππος Τσαγκρίδης

Φίλιππος Τσαγκρίδης

Φίλιππος Τσαγκρίδης χωρισμός

Φίλιππος Τσαγκρίδης σκάφος

Κανείς, όμως, δεν μπορεί να ξέρει τι κρύβει πίσω από το χαμόγελό του, να προσθέσουμε εμείς...

Έβγαλε τις τρέσες και έγινε άλλος άνθρωπος - Η εντυπωσιακή καλοκαιρινή αλλαγή της Κατερίνας Καινούργιου

Πολλές φορές μάλιστα, η ίδια σχολίαζε τα μαλλιά της μιας και πάντα της άρεσαν μακριά, ωστόσο την Τρίτη 12/7 έκανε μία εντυπωσιακή αλλαγή την οποία ομολογούμε δεν περιμέναμε και μας εξέπληξε ευχάριστα!

Είναι κούκλα και εντυπωσιακή ότι και αν κάνει, ωστόσο αυτή η αλλαγή την ανανέωσε όπως διακρίνουμε και στο βίντεο! Η παρουσιάστρια αποχωρίστηκε τα μακριά ξανθά μαλλιά της και πλέον έχουν το φυσικό τους ύψος, το οποίο της πάει απίστευτα πολύ! «New hair… (ας ξεκουραστούν λίγο τα μαλλάκια μου)» ανέφερε μεταξύ άλλων.