Με ασύλληπτα αποκαλυπτικό φόρεμα στα σοκάκια της Μυκόνου - Η νέα εμφάνιση του Snik με τη σύντροφό του Γιώτα

Ο γνωστός τράπερ είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το κρύβει

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Με ασύλληπτα αποκαλυπτικό φόρεμα στα σοκάκια της Μυκόνου - Η νέα εμφάνιση του Snik με τη σύντροφό του Γιώτα

Η σχέση του Snik με την εντυπωσιακή Γιώτα Ιωαννίδου έχει γίνει γνωστή πολύ καιρό τώρα. Ο γνωστός τράπερ μετά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει προχωρήσει τη ζωή του και δεν το κρύβει, αφού φαίνεται αρκετά πιο διαχυτικός σε σχέση με τον προηγούμενο του δεσμό στις κοινές του εμφανίσεις με την Ιωαννίδου. Πρόσφατα η κάμερα του Mykonos Live Tv τους εντόπισε στα στενάκια της Μυκόνου να κρατιούνται σφιχτά από το χέρι.

Πριν λίγο καιρό είχε ξεσπάσει σάλος μεταξύ των δυο με αφορμή ένα βίντεο που ανέβασε ο ίδιος στο Instagram στο οποίο ακούγεται να αναφέρεται με άκρως υποτιμητικούς όρους στη σύντροφό του. Μετά τις αντιδράσεις το κατέβασε, ωστόσο η Ιωαννίδου ανέβασε ένα νέο χιουμοριστικό με την ίδια να τον αποκαλεί με το ίδιο επίθετο επιχειρώντας να βάλει τέλος στην παρεξήγηση.

Η νυχτερινή βόλτα του Snik και της Ιωαννίδου στα γραφικά σοκάκια της Μυκόνου

Οι δυο τους απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Μύκονο. Η κάμερα του Mykonos Live TV τους εντόπισε σε βραδινή έξοδό τους σε γνωστό εστιατόριο στη χώρα και όπως θα δείτε περπατούν χεράκι-χεράκι στα γραφικά σοκάκια του νησιού των Ανέμων.

Και από την άλλη η Παπαγεωργίου έδωσε δεύτερη ευκαιρία στον Καραβασάνη

Οι φήμες που την ήθελαν ερωτευμένη ξανά επιβεβαιώθηκαν, και με τον πιο όμορφο τρόπο, μιας και η είδηση πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Γιάννης Καραβασάνης, με τον οποίο ήταν παντρεμένη και παλαιότερα, είναι και πάλι μαζί, έδωσε χαρά σε όσους γνωρίζουν και έχουν σχέσεις μαζί τους, αλλά και στο κοινό της που επιζητούσε να την δει ευτυχισμένη, κάτι που από ότι φαίνεται είναι και με το παραπάνω!

Το ζευγάρι, αν και πολύ παραξενεύτηκαν για την επανασύνδεσή τους μετά κιόλας από το διαζύγιο, σύμφωνα με πληροφορίες και άτομα από το στενό τους κύκλο, διατηρούσαν ανέκαθεν άριστες σχέσεις, όχι απλά τα τυπικά, μιας και ο ένας όπως όλα δείχνουν ποτέ δεν ξέχασε τον άλλο και είχαν πολύ συχνά και τηλεφωνική επικοινωνία το διάστημα που ήταν χώρια.

Όπως είδαμε, εκείνος την επισκέφτηκε στο νησί των Κυκλάδων κατά τη διάρκεια των διακοπών της, και εκεί φαίνετι πως πάρθηκε η οριστική απόφαση να ξανασμίξουν.