Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Στο νοσοκομείο ο Αλέξης Κούγιας - Τι συμβαίνει;

Ποια η κατάσταση της υγείας του;

Στο νοσοκομείο ο Αλέξης Κούγιας - Τι συμβαίνει;
News 29.07.2022 12:17
Από Ίρις Βίλα

Τις τελευταίες δεκαπέντε ημέρες ο Αλέξης Κούγιας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο καθώς αντιμτωπίζει πρόβλημα με την υγεία του. Μάλιστα, ο γνωστός ποινικολόγος έκανε γνωστή την είδηση το πρωί της Παρασκευής (29/7).

Μεταξύ άλλων, αναφέρει πως θα απαντήσει με μήνυση στην υβριστική, όπως χαρακτηρίζει, ανακοίνωση του πρώην υπουργού Ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα, ο οποίος έκανε επίσης μήνυση κατά του Αλέξη Κούγια. Από την άλλη, 343 δημοσιογράφοι και ηθοποιοί καταγγέλλουν τις μεθόδους του Κούγια στην δίκη Λιγνάδη.

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια

Τις τελευταίες 15 ημέρες, μετά από μία απρόοπτη επιδείνωση της υγείας μου, νοσηλεύομαι στο νοσοκομείο, δίνοντας άλλη μία μάχη στη ζωή μου, την οποία και θα κερδίσω.

Σε αυτό το διάστημα που νοσηλεύομαι οι συνεργάτες του γραφείου μου, σε συνεργασία με τους εντολείς μας, προβαίνουν σε ανακοινώσεις – ενημερώσεις προς τα ΜΜΕ για τη δικαστική εξέλιξη σημαντικών υποθέσεων που απασχόλησαν και απασχολούν όλους τους Έλληνες και τις οποίες χειρίζεται το γραφείο.

Αλέξης Κούγιας

Σήμερα πληροφορήθηκα ότι ο πρώην Υπουργός Ναυτιλίας Δρίτσας θα καταθέσει εις βάρος μου μήνυση και αγωγή για χθεσινή ανακοίνωση των συνεργατών του γραφείου μου σχετικά με τη μερική δικαίωση των θυμάτων του τραγικού ναυαγίου – δυστυχήματος της Αίγινας.

Σήμερα, μετά από αυτήν την εξέλιξη, πληροφορήθηκα και το περιεχόμενο της ανακοινώσεως του γραφείου μου και έχω να δηλώσω προς τον κο Δρίτσα, ότι αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε θέση να δημοσιοποιήσω λόγω της καταστάσεως της υγείας μου το τι ακριβώς συνέβη με την τραγωδία της Αίγινας,

αλλά να είναι βέβαιος ότι στις αρχές Σεπτεμβρίου, όταν θα μου το επιτρέψει η υγεία μου, σε ειδική συνέντευξη τύπου θα πληροφορηθεί με κάθε λεπτομέρεια ο ελληνικός λαός το τι συνέβη ακριβώς και εάν οι σημερινοί εξυβριστικοί χαρακτηρισμοί εις βάρος μου, τους οποίους με μεγάλη ευκολία χρησιμοποίησε στην ανακοίνωσή του είναι δικαιολογημένοι.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι γι’ αυτούς τους χαρακτηρισμούς και θα τον μηνύσω και θα τον ενάγω. Όταν αναφέρεται σ’ εμένα και ειδικά για την υπόθεση της Αίγινας να φτάνει μέχρι εκεί που φτάνει ο ίσκιος του. Αθήνα, 29/7/2022 Με εκτίμηση και Σεβασμό, Αλέξης Κούγιας»

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό ενεπλάκη σε τροχαίο

Ο Αλέξης Κούγιας είχε τροχαίο ατύχημα το πρωί της Παρασκευής 15/10. Μάλιστα, ο ίδιος έχει αναλάβει την υπεράσπιση του μοντέλου που συνελήφθη με ναρκωτικά στη Γλυφάδα.

Πιο συγκεκριμένα, ον γνωστός ποινικολόγος κατευθύνονταν προς τη Λάρισα για την παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας, Ηλία Φυντάνη και στο δρόμο συνέβη το τροχαίο.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα larissanet, ο Αλέξης Κούγιας δεν έπαθε το παραμικρό, ενώ το όχημά του υπέστη υλικές ζημιές. Λόγω του ατυχήματος η εκκίνηση της συνέντευξης μετατέθηκε κατά μισή ώρα και θα ξεκινήσει στις 2.30 το μεσημέρι.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πειθαρχικές διώξεις από τον κ. Κωνσταντίνου σε Αλέξη Κούγια και Γιάννη Βλάχο

«Καταδικάστηκε ενώ θα έπρεπε να αθωωθεί ολοσχερώς» - Οι νέες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για την υπόθεση Λιγνάδη

Share