Καστανομάλλα και με άλλα φρύδια και στιλ - Πως ήταν στα νιάτα της η Βίκυ Καγιά

Καμία σχέση με το σήμερα στα 16 της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καστανομάλλα και με άλλα φρύδια και στιλ - Πως ήταν στα νιάτα της η Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ σε ηλικία 14 ετών, συμμετέχοντας σε διάφορες καμπάνιες και φωτογραφήσεις για περιοδικά, ενώ το 1995 έπαιξε σε διαφήμιση για την πορτοκαλάδα Ήβη. Στην ηλικία λοιπόν εκείνη, δεν γνώριζε την καριέρα που θα έκανε λίγα χρόνια αργότερα.

Σήμερα είναι από τα πιο γνωστά και επιτυχημένα μοντέλα στην Ελλάδα, έχοντας κάνει δουλειές και στο εξωτερικό. Μπορεί να μην έχει κάνει ούτε μια πλαστική σε πρόσωπο και σώμα (δείτε την χωρίς μακιγιάζ), ωστόσο, από τα 16 της είναι λογικό να έχει αλλάξει πολύ.

Όπως είδαμε σε φωτογραφία που αναρτήθηκε στο Instagram, η Βίκυ Καγιά στα νιάτα ήταν είχε ξανθά καστανά μαλλιά, ενώ η εποχή εκείνη ήθελε άλλο στιλ τόσο στη μόδα όσο και στην ομορφιά

Έτσι ήταν η Βίκυ Καγά στα νιάτα της

Βίκυ Καγιά νέα 16 χρονών

Φωτογραφίες από το σπίτι που μένει

Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς διαθέτουν ένα από τα πιο εντυπωσιακά σπίτια της ελληνικής showbiz και το έχουν αποδείξει πολλές φορές μέσα από φωτογραφίες από το εσωτερικό του αλλά και τον πανέμορφο κήπο.

Η οικία της του μοντέλου - παρουσιάστριας έχει γήινα χρώματα, είναι μοντέρνο, φωτεινό με μεγάλες τζαμαρίες. Eντύπωση προκαλεί επίσης ο υπέροχος κήπος, στον οποίο τα παιδιά της περνούν δημιουργικά και ευχάριστα την ώρα τους όταν ο καιρός τους το επιτρέπει.

Η Βίκυ Καγιά (δείτε τον πρώην σύντροφό της) μας έχει δείξει πολλές γωνίες του σπιτιού της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου κάνει διάφορες αναρτήσεις.

«Στη δική μας οικογένεια, την οικεία Κρασσά έχουμε τέσσερα παιδιά και είμαστε μια χαρά. Τα παιδιά μου αν και δεν είναι μωρά πλέον, το σαλόνι έχει γίνει πάρκο. Έχω αρχίσει να ανησυχώ για την κοινωνική συμπεριφορά των παιδιών μου. Το να είσαι αποκομμένος από τον κόσμο, από τις αθλοπαιδείες σου, από το σχολείο σου, αυτό το πράγμα σε κλείνει συναισθηματικά και είναι δύσκολο να κοινωνικοποιηθείς», είχε πει σε δηλώσεις της η ίδια χαρακτηρίζοντας το σαλόνι πάρκο.

Βίκυ Καγιά Ηλίας ΚρασσάςΒίκυ Καγιά σπίτιΒίκυ Καγιά σύζυγος