Θεοδώρα Ρασέλ: Πιο καυτή από ποτέ με κίτρινο μπικίνι και πλατύ χαμόγελο

Τέλεια αντίθεση μεταξύ του χρώματος και της επιδερμίδας της πρώην παίκτριας του GNTM

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Θεοδώρα Ρασέλ: Πιο καυτή από ποτέ με κίτρινο μπικίνι και πλατύ χαμόγελο

Την Θεοδώρα Ρασέλ τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM. Η κοπέλα πέρα από το εντυπωσιακό της παρουσιαστικό ξεχώρισε και από την έντονη προσωπικότητά της που σχεδόν σε καθημερινή βάση την έμπλεκε σε καυγάδες μέσα στη βίλα του παιχνιδιού. Είχαμε καιρό να μάθουμε νέα της, ωστόσο η πάντα εντυπωσιακή Ρασέλ ανέβασε αυτή τη φορά μια απίστευτη φωτογραφία με μπικίνι που κάνει υπέροχη αντίθεση με την επιδερμίδα της.

Δεν σταμάτησε ωστόσο στο GNTM, αλλά θα τη δούμε από τη νέα σεζόν και σε άλλο τηλεπαιχνίδι και συγκεκριμένα στο Asia Express, που ολοκλήρωσε τα γυρίσματά του πριν από λίγο καιρό. Όπως έγινε γνωστό τόσο η ίδια, όσο και η μητέρα της αποβλήθηκαν από το παιχνίδι καθώς παραβίασαν έναν κανόνα, που ήταν πολύ σημαντικός και έτσι έχασαν κάθε ελπίδα για διάκριση.

Η νέα φωτογραφία της Θεοδώρας Ρασέλ με κίτρινο μαγιό

Πόζαρε με ένα υπέροχο πλεκτό κίτρινο μαγιό που την κολακεύει πολύ, ενώ είναι και από τις σπάνιες φορές που την βλέπουμε να χαμογελάει.

Η Θεοδώρα Ρασέλ ποζάρει με κίτρινο μπικίνι

Αποφάσισε να σπουδάσει για να φύγει από πάνω της η ρετσινιά του GNTM

Μεταξύ άλλων η εκπομπή του ALPHA, «Happy Day» "τσάκωσε" την ίδια πριν από αρκετό καιρό και παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα. Η πρώην παίκτρια του GNTM τόνισε πως θέλει να αποβάλει την… ρετσινιά του ριάλιτι μόδας και αποκάλυψε πως αποφάσισε να σπουδάσει δημοσιογραφία.

Πιο συγκεκριμένα, η Θεοδώρα Ρασέλ παραδέχθηκε με χαμόγελο πως «τον λατρεύω τον χώρο της τηλεόρασης και ήταν και αυτός ένας λόγος που πήγα στο GNTM. Δηλαδή η προβολή για να μου έρθει μετά κάποια ευκαιρία.».

«Αποφάσισα να σπουδάσω δημοσιογραφία γιατί θέλω αν φύγει από πάνω μου η ρετσινιά , «το παιδί από το ριάλιτι». Δεν είναι ότι με ενοχλεί. Δεν με ενοχλεί καθόλου, απλά αύριο μεθαύριο πρώτα ο Θεός αν προκύψει να είμαι σε κάποια εκπομπή δεν θέλω να αναρωτιούνται τι έχει να μας πει και αυτή»