Επιστρέφει στην πρωινή ζώνη 19 χρόνια μετά; - Όλη η αλήθεια για το τηλεοπτικό μέλλον του Φώτη Σεργολόπουλου

Όλα οδηγούν εκεί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Επιστρέφει στην πρωινή ζώνη 19 χρόνια μετά; - Όλη η αλήθεια για το τηλεοπτικό μέλλον του Φώτη Σεργολόπουλου

Σούσουρο έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομα του Φώτη Σεργολόπουλου, καθώς φημολογείται πως θα βρεθεί ξανά στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στην πρωινή ζώνη της ΕΡΤ, 19 ολόκληρα χρόνια μετά από την εκπομπή "Σαν στο σπίτι σας" που παρουσιαζόταν καθημερινά στους δέκτες των σπιτιών μας.

Το τηλεοπτικό μέλλον του Φώτη Σεργουλόπουλου

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πληροφορίες τις εφημερίδας Real, ο δημοσιογράφος διατηρεί το προβάδισμα για το ωράριο 10 με 12, όμως, παρόλο που όλα δείχνουν πως φτάνουν στο τελικό στάδιο και στο κλείσιμο της συμφωνίας, ακόμα δεν έχουν υπογράψει εφόσον ο ίδιος απουσιάζει για διακοπές. Όσον αφορά την Ρούλα Κορομηλά και την επιστροφή της, φαίνεται πως το σενάριο αυτό απομακρύνεται όλο και περισσότερο.

Φώτης Σεργολόπουλος

«Δεν τολμώ να μπω στην κουζίνα του...»

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είχε τη χαρά και την τιμή να παραλάβει βραβείο για το μαγαζί εστίασης, που διατηρεί έτσι τον έπιασε η κάμερα του love it και είδαμε τις δηλώσεις του την Τρίτη 24/5. Ο παρουσιαστής και επιχειρηματίας τόνισε πως δεν έχει πάρει ποτέ κάποια βράβευση για την ιδιότητα του στη τηλεόραση παρά μόνο για τα μαγαζιά, που διατηρεί.

Προφανώς και τον χαροποιεί αυτό το γεγονός και αυτό φάνηκε από το τεράστιο χαμόγελο του. Όσο για το μυστικό της επιτυχίας του, αυτό οφείλεται στον σεφ του καθώς όπως είπε έχουν μια πολύ καλή συνεργασία. Μάλιστα δεν τον αφήνει να επεμβαίνει ποτέ στο πόστο του, παρά μόνο να δοκιμάζει. Παρά την στάση αυτή, ο Φώτης ξέρει πολλά και ας μην εμπλέκεται στην κουζίνα, μιας και η κοντινή επαφή με τον Στέλιο Παρλιάρο, κάτι θα του άφησε.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, έχουμε πάρει πολλά βραβεία, όταν βραβεύεσαι έχει μεγάλη αξία. Έχουμε έναν εξαιρετικό σεφ τον Δημήτρη Δημητριάδη, δεν τολμώ να μπω στην κουζίνα του, είναι άβατο ρε παιδί μου», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.