«Τη ζωή που προβάλλουν κάποιοι...» - Η Νικολέτα Ράλλη ''άστραψε και βρόντηξε'' με μια ανάρτηση στο instagram

Ό,τι έχει να πει το λέει

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Τη ζωή που προβάλλουν κάποιοι...» - Η Νικολέτα Ράλλη ''άστραψε και βρόντηξε'' με μια ανάρτηση στο instagram

Η Νικολέτα Ράλλη ανάμεσα στις πολλές ασχολίες, που έχει πάντα μοιράζει τον χρόνο της, αφιερώνοντας ένας μέρος του σε όσους την αγαπούν και την στηρίζουν μέσα από τα social media, κάνοντας συχνά συζητήσεις στο instagram με τα γνωστά Q&A.

Έτσι λοιπόν, μετά τα όσα είπε η παρουσιάστρια για τις διάσημες μαμάδες και τις νταντάδες, αυτή τη φορά απάντησε σε μια ακόλουθο της σχετικά με την υπερπροβολή της καλής ζωής, που γίνεται μέσα από τα social media. Η ίδια μάλιστα δε δίστασε να τονίσει πως η ουσία βρίσκεται στα αληθινά και πως πολλές φορές τα όσα προβάλλονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Η τοποθέτηση της Νικολέτας Ράλλη για την την υπερπροβολή στα social media

«Και αυτό να κάνεις!!! Αλλά γενικότερα μη συγκρίνετε τη ζωή που προβάλλουν κάποιοι στα social με την πραγματική ζωή. Ακόμη και η δική τους ζωή μπορεί να είναι διαφορετική από αυτήν που προβάλλουν».

Νικολέτα  Ράλλη - ξέσπασμα

«Απορώ και εγώ που έχω κάθε χρόνο προτάσεις...»

Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί η Νικολέττα Ράλλη, η οποία συχνά πυκνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή και την καθημερινότητά της, όπως για παράδειγμα από τις πρόσφατες διακοπές της στην Νάξο.

Αυτή τη φορά λοιπόν, η παρουσιάστρια πραγματοποιήθηκε ένα Q&A προκειμένου να απαντήσει στις ερωτήσεις και τις απορίες των διαδικτυακών της φίλων.

Μια από αυτές αφορούσε αν έχει τσακωθεί ποτέ στην τηλεόραση, με την Νικολέττα Ράλλη να αποκαλύπτει ένα περιστατικό που είχε συμβεί σε κομμωτήριο καναλιού.

«Κυρία που έλεγε τις ειδήσεις σε πολύ γνωστό κανάλι, θεώρησε ότι της πήρα τη θέση στο κομμωτήριο του καναλιού κι άρχισε να ουρλιάζει. Μιλάμε για μεγάλο θέμα η συγκεκριμένη. Δεν θα ντραπώ να πω ότι προσπάθησα να συγκρατηθώ, γιατί ήθελα να βάλω τα γέλια, όπου τελικά τα έβαλα (λίγο). Επομένως, τσακώθηκε μόνη της λέγοντας τη θεϊκή ατάκα «Ξέρεις ποια είμαι εγώ!» και να της απαντώ «Ποια;»

Υγ: Ούσα δίκαιη από πάντα σε αυτήν τη δουλειά και μακριά από τηλεοπτικές κλίκες. Απορώ κι εγώ που έχω κάθε χρόνο προτάσεις!».

Η απάντηση της Νικολέττας Ράλλη για αν έχει τσακωθεί ποτέ στην τηλεόραση