Τύφλα να 'χουν οι γαζέλες - Η Σταμάτη ''πιάστηκε'' στη Μύκονο με μίνι φούστα που αναδείκνυε τα 2 μέτρα πόδια της

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τύφλα να 'χουν οι γαζέλες - Η Σταμάτη ''πιάστηκε'' στη Μύκονο με μίνι φούστα που αναδείκνυε τα 2 μέτρα πόδια της

Η Σάσα Σταμάτη μπορεί να πέρασε πρόσφατα μια δύσκολη φάση και να την κοινοποίησε στα social media, που διατηρεί λογαριασμό, ωστόσο ένιωσε πιο ήρεμη στη συνέχεια και έτσι συνέχισε τις διακοπές της, με τη Μύκονο να είναι ο επόμενος προορισμός της.

Η δημοσιογράφος δε μας συνηθίζει πολύ συχνά σε δημόσιες εμφανίσεις, όμως αυτή τη φορά έκανε τη διαφορά, μιας και είχε ανάγκη να ξεκουραστεί και να κάνει τα μπάνια της στο νησί των ανέμων. Όπως φαίνεται και από τις παρακάτω φωτογραφίες, που εξασφάλισε ο φακός του Youweekly.gr είναι αρκετά μαυρισμένη, επιλέγοντας ένα σετ, που αναδείκνυε πλήρως τα πόδια της.

Η νέα εμφάνιση της Σάσας Σταμάτη στη Μύκονο

Σάσα Σταμάτη - Μύκονος

Η σχέση του παρελθόντος για τη Σάσα Σταμάτη που λίγοι ήξεραν

Ο Πέτρος Κουσουλός είναι από τους πιο επιτυχημένους δημοσιογράφους και πλέον από τους πιο πολυσυζητημένους, καθώς έχει κάνει συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας. Ωστόσο, πολλά είναι τα πράγματα που δεν γνωρίζουμε για τον ίδιο.

Μπορεί να έχουμε δει την κούκλα σύζυγο του, με την οποία και έχει αποκτήσει δυο όμορφες κόρες, ωστόσο, υπάρχουν και σχέσεις τους παρελθόντος που λίγοι γνώριζαν.

Συγκεκριμένα, το 2015 είχε γίνει γνωστό πως ο Πέτρος Κουσουλός είχε σχέση με την Σάσα Σταμάτη, κάτι που είχε επιβεβαιώσει και ο ίδιος κατά τη διάρκεια της εκπομπής "Σπίτι μου Σπιτάκι μου".

Αφορμή στάθηκε η ερώτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου: «Αλήθεια ρε συ Πέτρο, για να μη το σχολιάσουν άλλοι, πόσο καιρό ήσασταν με την Σάσα;», με τον ίδιο να απαντά: «Δεν είναι κρυφό και μου κάνει εντύπωση που τα ΜΜΕ το ανακάλυψαν χθες προχθές ενώ ήταν κάτι γνωστό. Ήμασταν δύο χρόνια μαζί».

«Η Σάσα Σταμάτη είναι φίλη μου και την αγαπώ, Πώς σε άντεξε;», πρόσθεσε έπειτα η Φλορίντα Πετρουτσέλι, με τον δημοσιογράφο να εξηγεί: «Αυτό το οποίο λες το αντιπαρέρχομαι. Από την κατάληξη της σχέσης αποδείχτηκε ότι δεν ήταν σοβαρή! Ήμουν 26 ετών, άμυαλος».