Έχει αναλογίες μοντέλου - Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου με μικροσκοπικό μπικίνι πάνω σε σκάφος

Ανέβασε τις θερμοκρασίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έχει αναλογίες μοντέλου - Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου με μικροσκοπικό μπικίνι πάνω σε σκάφος

Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου συνεχίζει δυναμικά τις καλοκαιρινές της διακοπές και έτσι, αποφάσισε να μοιραστεί ξανά με τους διαδικτυακούς της φίλους, μία σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει με το μπικίνι της πάνω σε ένα σκάφος.

Η έμπειρη δημοσιογράφος, αυτόν τον καιρό βρίσκεται στο Ιόνιο και «γεμίζει μπαταρίες» για την χρονιά που έρχεται. Όπως αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πάνω από το σκάφος, το σώμα της είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Η ίδια πόζαρε με το καυτό μπικίνι της και απέδειξε πως οι αναλογίες της, είναι απλά τέλειες, ενώ κάθε φορά ου τη βλέπουμε με μαγιό, το σώμα της εντυπωσιάζει (δείτε εδώ άλλες φωτογραφίες που ανέβασε από τις διακοπές της) Μάλιστα οι φωτογραφίες που δημοσίευσε είναι και αρετουσάριστες.

Οι φωτογραφίες της Κατερίνας Παπακωστοπούλου με μαγιό

«Καλές διακοπές σε όλους με υγεία! Αφήστε τον αέρα να ανακατέψει τα μαλλιά και την αλμύρα να καθαρίσει το μυαλό μετά από έναν δύσκολο χειμώνα! Φορτίστε μπαταρίες με αυτούς που αγαπάτε», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Κατερίνα Παπακωστοπούλου διακοπές
Κατερίνα Παπακωστοπούλου σώμα χωρίς ρετούς
Κατερίνα Παπακωστοπούλου μπικίνι

Αυτός είναι ο σύζυγος της Κατερίνας Παπακωστοπούλου

Στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελινη, η δημοσιογράφος είχε μιλήσει για τον γάμο της και το παιδί της. Γνώρισε τον πρώην άντρα της το 2004 σε μία παραλία της Ναυπάκτου και μέσα σ’ ένα χρόνο παντρεύτηκαν και απέκτησαν την μονάκριβη κόρη τους

«Κάνοντας σήμερα την αυτοκριτική μου λέω πως δεν μετάνιωσα γι’ αυτό το γάμο γιατί μου έχει χαρίσει ένα αγγελούδι, αλλά ενδεχομένως να χρειαζόμασταν να μείνουμε περισσότερο χρόνο μαζί πριν παντρευτούμε για να δούμε τα τρωτά σημεία μας. Θεωρώ πως ήμουν ανώριμη συναισθηματικά για τον γάμο που έκανα. Ήμουν ένα κορίτσι που ήξερε μόνο να δουλεύει.

Αυτό ήξερα να κάνω πολύ καλά» παραδέχτηκε η Κατερίνα και πρόσθεσε: «Δεν είχα μείνει ποτέ μόνη μου, δεν ήξερα να μαγειρεύω, δεν ήξερα να αναλαμβάνω ευθύνες. Το μόνο που ήξερα ήταν να πηγαίνω στην δουλειά μου στις εννέα το πρωί και να γυρίζω το βράδυ. Ήξερα όμως να ερωτευτώ. Η μαμά μου ήταν πάντα εκεί από την ημέρα που γέννησα την Μαριλίτα. Εγώ αν και γέννησα στα 28 μου, έγινα συνειδητοποιημένη μαμά στα 33».

Το καλοκαίρι του 2021, η δημοσιογράφος και ο Νικόλας Σερεπίσος, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2008.

Αυτός είναι ο σύζυγος της Κατερίνας Παπακωστοπούλου