Κάτι σαν πυγολαμπίδα - Με λαχανί φωσφοριζέ και άνοιγμα στο πόδι φόρεμα η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην Πάρο

Τράβηξε όλα τα βλέμματα του νησιού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κάτι σαν πυγολαμπίδα - Με λαχανί φωσφοριζέ και άνοιγμα στο πόδι φόρεμα η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην Πάρο

Χαλαρές και εντελώς ξέγνοιαστες στιγμές βλέπουμε να περνάει η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην Πάρο, εκεί όπου μαζί με τα τρία της παιδιά κάνει καθημερινά μπάνια στις μαγικές παραλίες, που επισκέπτονται ενώ παράλληλα βλέπει σε βραδινές εξόδους φίλους της από το χώρο της showbiz.

Αυτή τη φορά λοιπόν, το βράδυ της Κυριακής 7/8 η παρουσιάστρια έκανε άλλη μια έξοδο, στην οποία ήταν με πολύ ήπιο μακιγιάζ, σχεδόν άβαφη, με ατημέλητο χτένισμα και ένα φόρεμα, που έκλεψε τις παραστάσεις. Τόσο το άνοιγμα στο πόδι όσο και το έντονο λαχανί χρώμα ήταν αρκετά για να την κοιτάει όλο το κυκλαδίτικο νησί.

Η βραδινή εμφάνιση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην Πάρο

«Όταν βγαίνεις το βράδυ και συνειδητοποιείς ότι φωσφορίζεις στην κυριολεξία».

Σταματίνα Τσιμτσιλή - Πάρος

Η εμφάνιση της παρουσιάστριας εντελώς άβαφη στο νησί

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι γνωστό πως βρίσκεται στην Πάρο και διασκεδάζει με την οικογένειά της, αλλά και τους φίλους της, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και η Μαριέττα Χρουσαλά με την οποία τα έλεγαν στα σοκάκια του νησιού, αλλά και ο Χρήστος Φερεντίνος, για τον οποίο, βέβαια, δεν γνώριζε κανείς πως ήταν φίλοι.

Είναι φανερό, επίσης, πως πρόκειται για τον αγαπημένο προορισμό της παρουσιάστριας, καθώς δεν σκοπεύει να επιστρέψει σύντομα εκεί, με αποτέλεσμα οι αναρτήσεις της από το συγκεκριμένο μέρος να γεμίζουν την αρχική μας στα social media.

Οι τελευταίες φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποπνέουν μία ηρεμία, καθώς εκείνη προχωράει στα στενά και γνωρίζει τους κατοίκους του νησιού, φορώντας ένα λευκό παντελόνι με κίτρινες λεπτομέρειες, γαλάζια τσάντα και σκουλαρίκια σαν κοράλια, ενώ στα πόδια της φορούσε απλώς...σαγιονάρες. Μάλιστα, δεν είχε ίχνος μακιγιάζ.

«Μια βόλτα στο γραφικό χωριό Λεύκες με τους υπέροχους και φιλόξενους ανθρώπους, τα ταβερνάκια και τα παραδοσιακά καφενεία με τα παραδοσιακά γλυκά είναι η απόδειξη ότι υπάρχει και μια διαφορετική Πάρος. Πιο ήσυχη αλλά εξίσου γραφική και αυθεντική», έγραψε χαρακτηριστικά.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Σταματίνα Τσιμτσιλή - διακοπές

Σταματίνα Τσιμτσιλή - Πάρος