Είναι πια παρελθόν - Η πρώτη εμφάνιση του Davidson μετά τον χωρισμό του από την Kim Kardashian

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και φανερά θλιμμένος

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Είναι πια παρελθόν - Η πρώτη εμφάνιση του Davidson μετά τον χωρισμό του από την Kim Kardashian

Σαν βόμβα έπεσε στο Hollywood η είδηση πως ο φλογερός έρωτας του διάσημου κωμικού Pete Davidson και της δισεκατομμυριούχου τηλεπερσόνας Kim Kardashian έληξε άδοξα παρότι πολλοί πίστευαν πως ήταν έτοιμοι ακόμη και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Η 41χρονη και ο 28χρονος ήταν μαζί για 9 μήνες και σύμφωνα με δημοσιεύματα ήταν αυτή που ήθελε να χωρίσουν εξαιτίας της «ανωριμότητας και του νεαρού της ηλικίας του».

Η πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά τον χωρισμό με την Kardashian

Ο ίδιος έδειχνε καταβεβλημένος καθώς εθεάθη για ψώνια την Κυριακή, μετά τον χωρισμό του καθώς φωτογραφήθηκε να επισκέπτεται ένα κατάστημα στο Cairns της Αυστραλίας, αφού έφυγε από το ξενοδοχείο του.

Αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της ταινίας «Wizards», φορούσε μια μαύρη φόρμα και ένα μαύρο καπέλο του μπέιζμπολ καθώς επισκεπτόταν το εμπορικό κέντρο. Ο πρώην σταρ του SNL φορούσε γυαλιά ηλίου και επέλεξε ένα μονόχρωμο μαύρο σύνολο. Εκτός από το πρόβλημα της απόστασης, καθώς εκείνος εργάζεται σε ένα πρότζεκτ στην Αυστραλία και εκείνη βρίσκεται στις ΗΠΑ, μια πηγή δήλωσε στην «Page Six», ότι η Κim ήταν «εντελώς εξαντλημένη από αυτή τη σχέση και άλλα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή της».

«Ο Pete είναι 28 ετών και η Κim 41 ετών - απλά βρίσκονται σε πολύ διαφορετικά μέρη αυτή τη στιγμή», συμπλήρωσε η πηγή και πρόσθεσε: «Eίναι εντελώς αυθόρμητος και παρορμητικός και θέλει να πετάξει στη Νέα Υόρκη ή όπου αλλού βρίσκεται με την πρώτη ευκαιρία. Αλλά η Κim έχει τέσσερα παιδιά και δεν είναι τόσο εύκολο. Πρέπει να επικεντρωθεί στα παιδιά».

Ωστόσο, μια άλλη πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού, είπε στην Daily Mail: «Ο χωρισμός τους ήταν εντελώς φιλικός. Πέρασαν υπέροχα όσο κράτησε, αλλά η μεγάλη απόσταση και οι διαφορετικές προτεραιότητες οδήγησαν στο τέλος».

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας της που προκλήθηκε για τις ανάγκες του Met Gala

Πολλοί την κατέκριναν, όπως και ο Βασίλειος Κωστέτσος, για την επιλογή της να φορέσει στο Met Gala το θρυλικό φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε, το οποίο φορούσε όταν τραγουδούσε το αξέχαστο «Happy Birthday» στον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζον Κένεντι.

Ο λόγος για την Kim Kardashian η οποία κόντεψε μέχρι και τα μαλλιά της να χάσει προκειμένου να φορέσει έστω και για λίγα λεπτά το ρούχο που είχε φορέσει το απόλυτο σύμβολο της γυναικείας ομορφιάς που πέρασε ποτέ από αυτό τον πλανήτη, ωστόσο της δημιούργησε ένα αρκετά σοβαρό θέμα.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της διάσημης τηλεπερσόνας στο «Allure», μίλησε για την εμπειρία της, χαρακτηρίζοντάς την «εξαιρετικά επώδυνη». «Δεν μπορούσα πραγματικά να κουνήσω τα χέρια μου. Κι αυτή η αλλαγή στη διατροφή μου επιδείνωσε την διαταραχή από την οποία πάσχω. Έχω ψωρίαση».

«Για πολλά χρόνια έκανα μια διατροφή βασισμένη αποκλειστικά στα φυτά. Όμως, για να χάσω αυτά τα κιλά και να μπω στο φόρεμα, αναγκάστηκα να κάνω άλλη διατροφή, με βάση το κρέας. Όμως, αυτό προκάλεσε έξαρτηση και έπαθα ψωριασική αρθρίτιδα. Οπότε, δεν μπορούσα να κουνήσω τα χέρια μου καθόλου. Ήταν οδυνηρό. Έπρεπε να πάω σε έναν ρευματολόγο που με έβαλε να παίρνω στεροειδή. Είχα φρικάρει, έκοψα το κρέας ξανά και ηρέμησε».

Η πάθηση στην οποία αναφέρθηκε ονομάζεται ψωριασική αρθρίτιδα και προκαλεί φλεγμονή και πόνο σε οποιαδήποτε άρθρωση, και συνήθως πλήττει άτομα που ήδη πάσχουν από ψωρίαση και κυρίως, ενήλικες.