Συνεχίζει ακάθεκτος την μοντελική ζωή - Η νέα ανάρτηση του Μουτσινά που έβαλε "φωτιά" στο Instagram

Από ότι φαίνεται περνά από τις πιο όμορφες διακοπές του

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Συνεχίζει ακάθεκτος την μοντελική ζωή - Η νέα ανάρτηση του Μουτσινά που έβαλε

Ο γνωστός παρουσιαστής, λίγο πριν επιστρέψει ξανά στις οθόνες μας και στο Καλό Μεσημεράκι, απολαμβάνει τις διακοπές του, για τις οποίες μας ενημερώνει με τον πάντα απολαυστικό και άκρως χιουμοριστικό του τρόπο, μέσα από δημοσιεύσεις του.

Ο λόγος για τον αγαπημένο μας Νίκο Μουτσινά, ο οποίος φορτώνει μπαταρίες για την επόμενη σεζόν, και ακομπλεξάριστος όπως πάντα ποζάρει και μας δείχνει τις παραλίες στις οποίες περνά στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς πριν γυρίσει πάλι στους γρήγορους και απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας.

Η νέα ανάρτηση του Νίκου Μουτσινά

Με το γνωστό του βλέμμα ποζάρει στον φακό, και από πίσω διακρίνουμε το βραχώδες τοπίο αλλά και την θάλασσα, την οποία από ότι έχουμε καταλάβει αγαπά πολύ ο παρουσιαστής, περνά ωραίες στιγμές, παρέα με φίλους, όπως πρόσφατα έκανε γνωστό με μία ανάρτησή της η καλή του φίλη Ζέτα Μακρυπούλια.

Η τοποθέτησή του για την υιοθεσία

Ο παρουσιαστής του Καλό μεσημεράκι, μετά το φινάλε της σεζόν, βρέθηκε στην εκπομπή Dot, το μεσημέρι του Σαββάτου 2/7 και έδωσε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, μιλώντας για τη ζωή του αλλά και για πολλά που δεν είχε αναφερθεί μέχρι σήμερα!

Ο λόγος λοιπόν για το Νίκο Μουτσινά, ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, ο οποίος αναφέρθηκε στο θέμα της σεξουαλικότητάς του, για το οποίο έχει μιλήσει ανοιχτά πολλές φορές, αλλά σχολίασε και τα όσα ισχύουν σχετικά με την υιοθεσία στη δική του περίπτωση.

Ο παρουσιαστής ανέφερε πως πραγματικά δεν ξέρει τι συμβαίνει και δεν προχωράει η υπόθεση της υιοθεσίας με τη δική του περίπτωση, και δεν θεωρεί πως ευθύνεται το γεγονός πως θα είναι μία μονογονική οικογένεια μιας και τέτοια προβλήματα τα αντιμετωπίζουν όλες του είδους οι οικογένειες στη χώρα μας.

Επίσης ανέφερε μεταξύ άλλων και πως δεν πιστεύει πως στην Ελλάδα προτιμά το κράτος τα παιδιά να είναι πόσα μέσα σε ορφανοτροφεία παρά να δοθούν σε άτομα που θέλουν να γίνουν γονείς.