Σημάδεψε με το μπαλάκι τον αντίπαλό του - Οι αποδοκιμασίες που εισέπραξε ο Τσιτσιπάς από το κοινό του

Τι συνέβη;

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Σημάδεψε με το μπαλάκι τον αντίπαλό του - Οι αποδοκιμασίες που εισέπραξε ο Τσιτσιπάς από το κοινό του

Τις τελευταίες μέρες έχει μονοπωλήσει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον ο διεθνής πρωταθλητής Στέφανος Τσιτσιπάς, μιας και μετά το υπερπολυτελές δώρο που έκανε στον πατέρα του, και σχολιάστηκε εκτενώς από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αυτή τη φορά σχολιάστηκε η ήττα του στον πρώτο γύρο του Montreal Masters από τον Jack Draper, κάτι που όπως φάνηκε δεν άρεσε καθόλου στο κοινό του.

Το κοινό αποδοκίμασε τον Στέφανο Τσιτσιπά

Όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα, εξαρχής υποστήριξαν πως ο Έλληνας τενίστας δεν είχε την διάθεση και την συμπεριφορά που άρμοζε στην περίσταση, μιας και μπήκε στο γήπεδο φανερά νευρικός και μην συγκεντρωμένος. Όπως διακρίνεται και στο βίντεο, ο τενίστας είχε όλο το γήπεδο αλλά επέλεξε να σημαδέψει τον αντίπαλό του, στέλνοντας τη μπάλα λίγο άουτ, και γνωρίζοντας έτσι τις αποδοκιμασίες του κόσμου για την απερίσκεπτη κίνησή του.

Ξεφάντωσε στη Ζάκυνθο με την σύντροφό του - Μοίραζε φωτογραφίες και αυτόγραφα σε θαυμαστές

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, πέρα από το ταλέντο του στο τένις και τις πολλαπλές διακρίσεις του στο άθλημα, αποτελεί θέμα συζήτησης εξαιτίας των αμφιλεγόμενων απόψεών του, με το κοινό να απαντά κάθε φορά με αιχμηρό τρόπο στα σχόλιά του μέσω του Twitter. Παρόλα αυτά, ο ίδιος αυτό το διάστημα ξεκουράζεται και απολαμβάνει λίγες στιγμές χαλάρωσης μακριά από τις προπονήσεις, μαζί με την σύντροφό του.

Οι δυο τους βρέθηκαν στη Ζάκυνθο και σύμφωνα με πληροφορίες του σάιτ imerzante.gr πλησίασαν με ιδιωτικό σκάφος το νησί, φτάνοντας από το Κερί στην πόλη. Η Θεοδώρα Πεταλάς, η οποία είναι γεννημένη στο Λονδίνο από Γερμανίδα μητέρα και Έλληνα πατέρα, στεκόταν στο πλευρό του, κάνοντας βόλτες και παίζοντας διάφορα παιχνίδια, ενώ εκεί συνάντησαν πολλούς θαυμαστές του διάσημου τενίστα, με τους οποίους δεν δίστασε να φωτογραφηθεί και να τους μοιράσει αυτόγραφα.

«Η Ζάκυνθος είναι ένας παράδεισος για διακοπές, ένα ήσυχο μέρος, έχω επιλέξει και στο παρελθόν τον προορισμό για να περάσω λίγες ημέρες εκτός τένις. Είναι ένα από τα καλύτερα μέρη που έχει η Ελλάδα, οι άνθρωποι είναι πολύ ευπρόσδεκτοι. Θα επισκεφθώ και άλλα μέρη του Ιονίου», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.