Περπατούσαν στην Κρήτη και έτρωγαν μαλλί της γριάς - Σαν ερωτευμένοι έφηβοι Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος

Επέστρεψαν στο νησί μετά τις διακοπές στην Μύκονο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Περπατούσαν στην Κρήτη και έτρωγαν μαλλί της γριάς - Σαν ερωτευμένοι έφηβοι Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος

Μετά τις διακοπές τους στην Μύκονο με αφορμή τα γενέθλια του Φίλιππου Μιχόπουλου που τα γιόρτασε πάνω σε τεράστιο σκάφος, η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος επέστρεψαν στην όμορφη Κρήτη όπου θα περάσουν το υπόλοιπο του καλοκαιριού.

Από το νησί κατάγεται ο σεφ και εκεί μένει η οικογένεια του. Το σπίτι του είναι εντυπωσιακό και το ζευγάρι λατρεύει να πηγαίνει ολιγοήμερες διακοπές ακόμη και την χειμερινή περίοδο όταν έχουν χρόνο από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Το βράδυ της Πέμπτης 11/8, η Βάσω Λασκαράκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε ένα βίντεο από την βόλτα τους. Με τον Λευτέρη Σουλτάτου περπατούσαν στο νησί μαζί όπως φαίνεται και με τα παιδιά τους, ενώ έτρωγαν μαλλί της γριάς και παγωτό.

Οι βόλτες Σουλτάτου - Λασκαράκη στην Κρήτη

Η περιουσία του άντρα της Λασκαράκη

Γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν (δείτε εδώ φωτογραφίες από τον γάμο τους) και τώρα διανύουν τα καλύτερα χρόνια της ζωής τους ο ένας στο πλευρό του άλλου. Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι από τα πιο θαυμαστά και πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz όμως... τι πραγματικά γνωρίζουμε για εκείνον;

Το Youweekly.gr έκανε μια μικρή έρευνα και σας αποκαλύπτει παρακάτω πτυχές της ζωής τους που - ίσως - κανείς δεν γνωρίζει έως σήμερα.

Όπως είναι γνωστό, ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι από τους πολύ δραστήριους και μεθοδικούς σεφ. Ο ίδιος συνεργάζεται σε consulting γαστρονομικά projects για εστιατόρια και ξενοδοχεία μαζί με τον διακεκριμένο σεφ, Λευτέρη Λαζάρου. Εκτός από σεφ ωστόσο, ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι και πρόεδρος του Σωματείου Μαγείρων και Ζαχαροπλαστών Ηρακλείου και έχει αποσπάσει αρκετά βραβεία σε διαγωνισμούς γαστρονομίας.

Μεταξύ άλλων, ο Κρητικός σεφ διατηρεί κτήμα, λίγο έξω από το Ηράκλειο, με βιολογικές καλλιέργειες ροδιών, από τα οποία φτιάχνει μαρμελάδες και ενεργειακές μπάρες για διάφορες εταιρείες.

Κατά καιρούς η ηθοποιός έχει ανεβάσει story τόσο από το εσωτερικό όσο κι από το εξωτερικό του συγκεκριμένου σπιτιού. Η αλήθεια είναι πως η διαμονή τους εκεί είναι πολύ συχνή καθώς το θεωρούν ως το ησυχαστήριό τους. Μάλιστα, πέρυσι που η ηθοποιός απείχε από τα τηλεοπτικά δρόμενα είχε κάτσει εκεί το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου.

Βάσω Λασκαράκη σπίτι Λευτέρη Σουλτάτου στην Κρήτη

Χαρακτηριστικό παράδειγμα του πόσο αγαπάνε αυτό το μέρος είναι το γεγονός πως ακόμα και τώρα που οι δουλειές του εδώ "τρέχουν" όποτε βρίσκουν χρόνο φεύγουν για Κρήτη. Πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, βρέθηκαν εκεί και δημοσίευσαν κοινή τους φωτογραφία στα social media (δείτε την εδώ).